Aller vers Mes annonces sauvées.

68 reviews

4,5

68 Avis

Justin

Honda Civic verkocht voor goed geld. snel geregeld en niet onbelangrijk mijn geld direct gekregen.

Ton Penders

Via internet een Subaru Forester gekocht, op basis van de online reviews en het eerste contact had ik hier wel vertrouwen in. De auto had een prijskaartje waar men bij verwachten mag dat hij tip top in orde is. Dit werd overigens ook bevestigd en de auto zou nog nagekeken worden om hem technisch in orde te maken. Bij aankomst viel al op dat een spiegel met ductape aan elkaar hing. Na een paar geluiden hier en daar te hebben waargenomen heb ik hem naar mijn vaste garage gebracht. Resultaat bijna 3000 euro is er nodig om de auto in orde te maken, het merendeel bestaat uit reparaties die er bij een grote beurt horen uit te rollen dus hoe de auto is nagekeken vraag ik mij af. Mijn persoonlijke mening is dan ook dat zij de zaken een stuk mooier voorstellen dan ze in werkelijkheid zijn, heel jammer want het concept van autoonline beviel mij wel. Over het contact met de dealer: na levering van de auto heb ik contact opgenomen omdat de distributie riem schijnbaar om de 7 jaren vervangen moet worden bij deze auto's, dit was niet gebeurd. Voor aankoop had ik al gevraagd of deze binnen de laatste 100k vervangen was zonder te weten dat het secundaire vervangsmoment 7 jaren is. Dat was het moment geweest om mij als leek en afstandkoper in te lichten dat die aan vervanging toe was. Ik heb toen aangeboden om de auto naar mijn lokale garage of een garage naar hun keuze in de buurt te brengen aangezien ik aan de andere kant van het land woon. De reactie was hierop dat zij hier niet aan beginnen ivm eigen werkplaats. Verkoop dan gewoon een auto die voldoet aan je omschrijving of biedt aan om hem op te halen en in orde te brengen, had ik ook nog wel aan het transport willen bijdragen. Enige optie was auto daarnaartoe en tegen gereduceerd tarief laten maken, dan maar liever bij mensen die ik vertrouw en waarvan ik weet dat het vakmensen zijn.

Richard

De afhandeling van de inkoop van mijn auto door auto online is zeer netjes en flexibel verlopen. Ze konden, op mijn verzoek, snel schakelen en waren attent genoeg om een achtergebleven item in de auto na te sturen.

Leonie

Auto stond paar straten verder met lege accu.Monteur heeft daar de startkabels opgezet . Bij de garage aangekomen toch maar een nieuwe accu in gezet.

Peter

Autoonline heeft mijn auto ingekocht bleek onduidelijkheid over schade verleden hebben mij toch extra gecompenseerd en dachten top mee over een oplossing ik vind het prima aardig klantgericht bedrijf Zeker een aanrader

Christine

Auto ingeruild voor een tweedehandse auto. Na een paar mankementen heeft Autoonline alles opgelost! Het had even geduurd maar nu kan ik weer veilig naar mijn klanten rijden! Super nette en klantvriendelijke medewerkers en alles volgens afspraak gemaakt! Super veel dank aan alle medewerkers van beide vestigingen! En speciaal voor de monteurs die de werkzaamheden uitgevoerd hebben en Ruben voor de communicatie!! Vriendelijke groet, Christine

suze gaedtke

mn auto gekocht airco na 2 weken kapot, toen gebeld en hebben het super gemaakt ben er heel blij mee

Esti

Niks op aan te merken zeer prettig geholpen voelde me zeker op het gemak. Ik ga zeker terug als ik weer wat andere wil. Zeer klant gericht.

Christel

Net een nieuwe auto daar gekocht. Na een maand was de uitlaat kapot. 1 telefoontje en ik kon de volgende dag terecht.

Niek Limburg

Ben met mijn bij online gekochte Seat op vakantie, top auto, heb onze andere auto uitgeleend, kreeg berichtje dat accu kapot was. Heb Glenn gebeld, kom maar even langs (dus voor de duidelijkheid, deze auto daar niet gekocht). Glenn heeft de accu gratis vervangen, waar krijg je deze top service nog. Thanx echt super.