Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Toestemming gegevensverzameling

Laatst gewijzigd 02.06.2018

(1) Ik ga ermee akkoord dat AutoScout24 Belgium NV ('AutoScout24') mijn e-mailadres gebruikt voor reclamedoeleinden van AutoScout24. Hieronder valt alle reclame in samenhang met de verkoop (bijv. informatie over de waarde van het voertuig en het verkoopproces), de aankoop (bijv. interessante aanbiedingen van voertuigen) en het bezit (bijv. aanbiedingen van verzekeringen en financieringen, evenals onderhoud en reparatie).

(2) Ik ga ermee akkoord dat AutoScout24 mijn registratiegegevens samenvoegt met mijn transactiegegevens op de websites en in de mobiele apps van AutoScout24 (opgeroepen pagina's, aangeklikte content, etc.) en gegevens uit marketingcampagnes of aanvullende diensten (bijv. de voertuiggegevens van de voertuigbeoordeling, de zoekparameters van de zoekopdrachten, de gemerkte voertuigen in de favorieten), om mij zo op deze websites/mobiele apps interessante aanbiedingen te kunnen tonen, evenals via de in paragraaf 1 genoemde reclame via e-mail op mij toegespitste aanbiedingen kan doen toekomen.

(3) Ik kan deze toestemming met gevolgen voor de toekomst op elk moment herroepen. Voor de herroeping is een schriftelijke intrekking van de toestemming nodig aan AutoScout24 Belgium NV, Internationalelaan 55G, 1070 Brussel, België of per e-mail aan info.belgium@autoscout24.com. Meer informatie over het gebruik van uw gegevens vindt u in de privacyinformatie.