Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Fotos 360 voor iedereen

AutoScout360:

Alles draait om uw voertuig

Meer informatie

Ervaar

Creëer een emotionele en realistische ervaring voor uw klanten met de 360° beelden.

Verhoog verkoopskansen

Uw potentiële klanten zijn beter geïnformeerd over uw wagen, en daardoor zullen hun aanvragen kwalitatiever zijn.

Gemakkelijk

Maak snel en gemakkelijk 360° beelden van uw voertuigen dank zij de AutoScout360 App.

Val op!

Laat uw voertuigen opvallen, met meer zichtbaarheid, bovenaan de lijstpagina's.

Gebruik ze overal!

Gebruik uw 360° beelden op uw website.

Creëer in enkele kliks de perfecte 360° ervaring.

Maak de perfecte 360° beelden met de AutoScout360 App.

Dankzij het 360°-beeld kunnen uw klanten uw voertuigen realistisch en gedetailleerd online bekijken. Het resultaat: potentiële kopers blijven langer op uw advertenties en zijn beter geïnformeerd. De vragen en koopinteresse van deze potentiële klanten zijn daarom meestal concreter dan die van andere klanten.

Ja, om u als dealer in staat te stellen om voertuigen op AutoScout24 aan tebieden, moet u zich eerst hier registreren: www.autoscout24.be/account/register

Eerst moet u zich registreren voor AutoScout360. Om 360° buitenopnamen te maken, heeft u alleen de AutoScout360-app voor de iPhone nodig, te vinden in de Apple App Store. Gebruik uw AutoSout24 toegangsgegevens om in te loggen op de app.

Download dan gewoon de AutoScout360 app uit de Apple App Store en volg de registratie-instructies.

Een 360° buitenopname wordt in enkele seconden gemaakt. U hoeft alleenmaar met uw iPhone om uw voertuig heen te stappen, minstens 6 individuele foto's te maken - en u bent klaar.

Een 360° binnenopname is nog sneller: plaats de camera, sluit de deuren van het voertuig en activeer de opname in de AutoScout360 app met één klik.

U kunt uw 360°-beeld toewijzen aan een voertuig uit uw inventaris met slechts één klik en het uploaden naar AutoScout24.

Uw 360° buitenfoto's verschijnen als tweede en uw 360° binnenfoto's als derde beeld in de fotogalerij in uw advertenties op AutoScout24, Europa's grootste online automarkt met ca. 10 miljoen bezoekers per maand.

Zorg ervoor dat uw voertuig schoon en onderhouden is. Hetzelfde geldt voor de achtergrond. Denk er altijd aan: een 360°-opname vangt uw hele voertuig en de volledige achtergrond tot in het kleinste detail. Met een proper voertuig en een opgeruimde achtergrond laat u de beste indruk achter bij de potentiële kopers.

Laat ons u een individuele offerte maken die past bij uw voorraad en uw voertuigen. Vul gewoon het formulier in. Wij bellen u graag terug om u te adviseren: Hier vindt u het formulier.

Ja, om uw klanten de best mogelijke koopervaring te bieden, is het raadzaam om uw volledige voertuigvoorraad met 360°-afbeeldingen te presenteren. De "autopilot" zal dan beslissen welke van uw voertuigen als Platinum advertentie bovenaan de resultatenlijst zal verschijnen. En maak u geen zorgen: zelfs als een voertuig een tijdje niet verschijnt als Platinum-advertentie, is het 360°-beeld in de advertentie nog steeds zichtbaar voor uw klanten.

Het 360° beeld is altijd het tweede of derde beeld in uw advertentie. Op deze manier kunt u een normaal voertuigbeeld met het gewenste perspectief selecteren voor weergave in de resultatenlijst zoals gebruikelijk.

Controleer de app regelmatig voor updates. U heeft ook de mogelijkheid om een automatische update in te stellen in de instellingen van uw iPhone.

Het is het beste als u potentiële kopers kunt overtuigen met zowel binnen-als buitenopnames. Dit wordt ook bevestigd door onze onderzoeken: voor kopers zijn binnen- en buitenopnames even belangrijk en waardevol.

Nee, de app is beschikbaar voor de volgende apparaten. De momenteel ondersteunde apparaten zijn hier te vinden: https://apps.apple.com/be/app/autoscout360-voor-handelaars/id1273788438?l=nl

Een herstart van de app lost bijna alle problemen op. Zo werkt het:

iPhones met homeknop Druk tweemaal kort na elkaar twee keer op de ronde homeknop onderin het scherm van de terminal. Er verschijnt een overzicht met beperkte weergaven van alle geopende apps. Veeg de AutoScout360 app van het scherm en start de app opnieuw op.

iPhones zonder Home-knop Verplaats van de onderkant van het scherm naar het midden en laat je vinger op het scherm staan. Er verschijnt een overzicht met beperkte weergaven van alle geopende apps. Veeg de AutoScout360 app van het scherm en start de app opnieuw op.

U kunt reeds geüploade 360° beelden uit de AutoScout360 app verwijderen. De reeds geüploade opnames in uw advertenties worden niet beïnvloed! U vindt de "Delete functie" in de app onder "Andere opties" (symbool met de 3 stippen).

Neem contact op met de klantenservice van AutoScout24.

Het wachtwoord is te vinden op de onderkant van Ricoh Theta. De eerste twee letters maken geen deel uit van het wachtwoord.

Controleer de draadloze verbinding. In veel gevallen is de terminal nog steeds verbonden met de Ricoh Theta en het internet.

Als alternatief kunt u de app opnieuw starten:

iPhones met homeknop Druk tweemaal kort na elkaar twee keer op de ronde homeknop onderin het scherm van de terminal. Er verschijnt een overzicht met beperkte weergaven van alle geopende apps. Veeg de AutoScout360 app van het scherm en start de app opnieuw op.

iPhones zonder Home-knop Verplaats van de onderkant van het scherm naar het midden en laat je vinger op het scherm staan. Er verschijnt een overzicht met beperkte weergaven van alle geopende apps. Veeg de AutoScout360 app van het scherm en start de app opnieuw op.

De Ricoh Theta staat waarschijnlijk in de videomodus. De juiste instelling is Fotomodus. Gebruik de onderste knop aan de zijkant van de Ricoh om over te schakelen naar de fotomodus.

Log in op uw AutoScout24 account en selecteer "Beheer - uw voertuigen". Zoek naar de advertentie in kwestie en selecteer de rubriek "Acties - Bewerken". U vindt de 360°-opname nu in de sectie "Foto's en video's". Gebruik het prullenbaksymbool om de opname te verwijderen.

Herhaal de uploadprocedure. Het uploadproces werd waarschijnlijk onderbroken. Sluit de AutoScout360 app niet voordat het uploaden naar AutoScou24 met succes is voltooid. Controleer vooraf de WLAN-instellingen. U herkent een succesvolle upload aan de groene boodschap ("Opgeladen") onder de opname.

Plaats interessante objecten (zoals winterbanden of uw bedrijfslogo) in hetbeeld. Dit maakt uw 360° foto's nog interessanter! Bij sommige voertuigenis het de moeite waard om de deuren, kofferbak en motorkap te openen voordat je er omheen gaat. Dit maakt uw presentatie nog interessanter. Bijsportwagens wekt een blik onder de motorkap de interesse van de koper. Tip: Vergroot met geopende deuren de straal van het circuit.

De 360° beelden worden direct op het eindapparaat (iPhone) opgeslagen.

Vermijd extreme lichtsituaties en zorg voor uniforme en adequate lichtomstandigheden. Te felle schijnwerpers of fotoplaatsen in de schaduw tasten de kwaliteit van uw foto's aan.

De juiste afstand is bepalend voor de kwaliteit van uw opname. De afstandtot het voertuig moet minstens 5 meter bedragen. Let er tijdens de opnames op dat u de afstand tot het voertuig niet verkleint.

Druk op de aan/uit-knop en schakel de 360°-camera in. Start de Ricoh Theta WLAN door op de WLAN-knop te drukken. Wanneer het pictogram oplicht, is het draadloze LAN actief. Sluit nu uw smartphone aan op het netwerk. Open hiervoor de WLAN-instellingen van uw smartphone en selecteer de Ricoh Theta WLAN.

Ik heb problemen met de toewijzing van de 360° opnames en kan mijn advertenties niet vinden in de lijst. Hoe kan ik de opdracht vereenvoudigen?

Gebruik de exportfunctie om uw 360° beelden te delen. U kan een e-mailadres of een contactpersoon selecteren.

Neem rechtstreeks contact op met uw dataserviceprovider.

De boekingsassistent "Autopilot" beslist afwisselend welke voertuigen als Platinum advertenties verschijnen. Voeg gewoon je 360°-beeld toe en de „autopilot“ zorgt automatisch voor de rest.

Advertenties met een 360°-beeld worden in de resultatenlijst geïdentificeerd door een 360°-symbool.

Ja, maar een login is alleen vereist als u de beelden aan een van uw advertenties wilt toewijzen.