Zoeken naar een auto

Hoe snel u uw droomauto vindt, is afhankelijk van hoe u ernaar zoekt. Het is de kunst om de zoekcriteria hiervoor zo nauwkeurig mogelijk te definiëren, overzicht te houden en op de hoogte te blijven.

Hiervoor bieden wij u zeer gedetailleerde zoekcriteria per merk, model, bouwjaar, postcode en omgeving, uitvoeringsdetails en nog veel meer. Via de optie 'Mijn favorieten' houdt u te allen tijde overzicht over uw favoriete auto's en via onze magazine blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes rond auto's en motoren.

Zoekopdracht

Nadat u uw zoekcriteria hebt vastgelegd, dus merk, model, bouwjaar, kilometerstand, uitvoering enz., hebt u bij AutoScout24 de mogelijkheid om uw zoekopdracht op te slaan. De zoekopdracht filtert aan de hand van uw gegevens de passende auto's uit het aanbod en laat de gevonden treffers meteen zien. Daarnaast wordt u regelmatig via e-mail over de advertenties geïnformeerd die aan uw criteria voldoen. Uw voordeel: u mist geen enkele interessante advertentie en u hoeft niet steeds zelf actief op zoek te gaan. Als u geïnteresseerd bent in meerdere modellen, kunt u ook meer dan één zoekopdracht aanmaken.Naar de zoekopdracht

Mijn favorieten

Wij raden u aan om naast de zoekopdracht ook gebruik te maken van de optie 'Mijn favorieten'. Hier kunt u alle interessante advertenties overzichtelijk in een lijst opslaan. Op deze manier hebt u uw favorieten altijd bij de hand en kunt u deze dankzij de praktische vergelijkingsfunctie ook naast elkaar zetten. De optie 'Mijn favorieten' helpt u een overzicht te behouden en geen enkele interessante auto uit het oog te verliezen. Als u zich registreert, kunt u uw actuele favorietenlijst ook op elk gewenst moment via uw smartphone of tablet bekijken. Bovendien bieden aanbieders via 'Mijn favorieten' ook steeds weer interessante extra opties aan (bijvoorbeeld winterbanden, een kosteloze overschrijving, gratis inspectiebeurten of dergelijke) waarvan u alleen als geregistreerde gebruiker kunt profiteren.Naar Mijn favorieten

AutoScout24 app

Als u een goede aanbieding ziet, moet u snel reageren aangezien er mogelijk meer kapers op de kust zijn. U zit alleen niet continu achter de computer en zo kunt u wel eens een interessante aanbieding mislopen. De oplossing: de AutoScout24-app. Als u een keer niet achter de computer zit en toch op zoek bent naar nieuwe advertenties, auto's wilt vergelijken en contact wilt opnemen met verkopers, kunt u gewoon de AutoScout24-app gebruiken. Voor elk besturingssysteem en vrijwel alle smartphones bieden wij een overzichtelijke app waarmee u uw autozoektocht kunt beheren en besturen. Als u bent ingelogd ofwel bent geregistreerd, kunt u dienovereenkomstige wijzigingen uitvoeren en hebt u te allen tijde toegang tot de meest actuele stand van uw favorietenlijst of uw zoekopdrachten - via uw smartphone, tablet of computer.

Voertuiginfo

Welke modellen zijn er? Van welke kwaliteit zijn ze? En waarop moet ik bij welke auto letten? Belangrijke vragen die goed moeten worden beantwoord, zeker als u nog geen keuze hebt gemaakt voor een bepaald model of nog op zoek bent naar een geschikte auto. AutoScout24 biedt u een uitgebreide catalogus waarin de belangrijkste informatie, tests en foto's zijn samengevat. Hier kunt u in alle rust rondkijken en een overzicht krijgen van het uitgebreide modelaanbod: een optimaal hulpmiddel dus voor uw zoektocht naar een auto. Bovendien vindt u in onze magazine doorlopende test- en autoverslagen van de meest uiteenlopende modellen en alles over de nieuwste trends zoals E-Bikes en hybridetechnologieën.

Alle artikels

9 opties die uw kinderen geweldig zullen vinden

Advies · Auto kopen

Drie kinderzitjes op de achterbank? Hierop moet u letten

Advies · Auto kopen

10 opties die u niet mag missen op uw nieuwe tweedehandswagen

Advies · Auto kopen
Ontdek meer