Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Inhoudelijke aspecten koopovereenkomst

U heeft meer zekerheid als u zaken zwart op wit hebt gezet. Zeker als u een auto verkoopt. De koopovereenkomst bevat alle belangrijke zaken. Wanneer er achteraf onverhoopt een geschil ontstaat, vormt de overeenkomst een belangrijke basis en kan doorslaggevend zijn voor de uiteindelijke uitkomst.

Als u een koper hebt gevonden, gaat het er vooral om formeel alles goed te regelen. De koopovereenkomst staat hierbij centraal. Deze bevestigt dat er een overeenkomst tot stand is gekomen. Bovendien bevat de overeenkomst alle belangrijke gegevens. Met onze koopovereenkomst heeft u meer zekerheid. Die bevat alle onderwerpen die relevant zijn en bevat informatie bij de afzonderlijke punten – met name over de geld- en auto-overdracht en de aansprakelijkheid. Controleer bij de verkoop of de koper 18 jaar is, anders hebt u een schriftelijke volmacht van degene nodig die bevoegd is om de ouderlijke macht uit te oefenen.

Tip: Wees in principe eerlijk. Als u willens en wetens onjuiste informatie verstrekt, is de koopovereenkomst uiteindelijk mogelijk betwistbaar! Verkoop uw auto nooit zonder koopovereenkomst, dit geeft u en de koper meer zekerheid en duidelijkheid.

Alle artikels

Adverteren met foto's

Advies · Auto verkopen

Voertuig verkopen

Advies · Auto verkopen

5 alledaagse auto’s die hun waarde goed behouden

Advies · Auto verkopen
Ontdek meer