Bericht: Mercedes - Paleis 7 – Het jaar van de SUV

Mercedes heeft zopas zijn gamma SUV’s grondig vernieuwd. Blikvanger wordt de nieuwe GLS die in Brussel zelfs zijn Europese première beleeft.

De vernieuwing van het SUV-gamma van Mercedes werd zopas afgerond met de lancering van de imposante GLS, de opvolger van de GL die op de Heizel zijn Europese salonpremière beleeft. Het Belgische publiek kan eveneens kennismaken met de nieuwe GLE, die de ML vervangt en verkrijgbaar is als SUV en coupé, en de compactere, nieuwe GLC.

SL bijgeschaafd

Een tweede Europese primeur levert de gefacelifte SL, die makkelijk te herkennen is aan zijn bijgeschaafde neuspartij in de stijl van de AMG GT. De luxecabriolet kreeg eveneens een technische update en een uitgebreidere uitrusting om er weer enkele jaren tegenaan te kunnen.

Lewis' Mercedes

Verdere vernieuwing in het gamma wordt nog gebracht met de nieuwe S Klasse Coupé en Cabriolet, de C Klasse Coupé en gefacelifte A Klasse. Daarnaast showt het merk met de ster ook zowat alle overige modellen op de immense stand in paleis 7.

De kers op de taart wordt geleverd door de F1-bolide van wereldkampioen Lewis Hamilton die hier van heel dichtbij bewonderd kan worden.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

De Tomaso P72: Terugkeren in stijl

Mini Cooper SE: Goed voor 200 kilometer

Concours Monaco: Uit de kunst

Ontdek meer