Bericht: Salon van Brussel 2015: Lexus – Paleis 7 – 25-jarig jubileum!

Op de Heizel viert Lexus zijn 25 jaar aanwezigheid op de Belgische markt.

Voor deze gelegenheid worden enkele speciale edities van de hybride modellen en de exotische RC F opgevoerd. Lexus lanceert de « 25th Anniversary Edition » van de CT 200h, IS 300h, GS 300h en de RX 450h ter gelegenheid van het salon. Enkel de RX 450h is echt present in Brussel. Deze speciale reeksen worden aangeboden tegen zeer voordelige tarieven en zijn gebaseerd op het « Executive Line » uitrustingsniveau waaraan elementen van de « F SPORT Line » (specifieke bumper en grille, sportstoelen, aluminium accenten, sportvelgen en bredere banden) werden toegevoegd.

Ook wie niet van plan is een nieuwe Lexus te kopen, doet er toch goed aan een bezoekje te brengen aan de stand van het Japanse luxemerk, want daar kan de monsterlijke RC F als Belgische primeur bewonderd worden. Deze sportieve, maar tegelijk luxueus uitgedoste coupé wordt aangedreven door een potente V8 5.0 met 477 pk die uiteraard topprestaties garandeert: 270 km/u en 4,5 sec. voor de sprint van 0 tot 100 km/u. Eind 2015 komt er nog een hybride versie van deze coupé – de RC 300h – die het zevende model met een gecombineerde elektrische aandrijving in het gamma wordt.

Verder staat op de stand de bestseller van het Japanse merk - de compacte SUV NX 300h - te pronken, in tegenstelling tot de nieuwe variante 200t (2.0 turbo met 238 pk), die in Brussel nog niet aanwezig is maar wel al besteld kan worden.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Bugatti Centodieci: Twee hommages voor 8 miljoen euro

Autonieuws

Audi e-tron 50 quattro: Een basismodel

Autonieuws

Renault Espace F1: Probeer vader maar te volgen

Autonieuws
Ontdek meer