Gertho BV

Stoomtuigstraat 10, 8830 Hooglede-Gits

Openingstijden

63 reviews

4,9

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor Gertho BV

 • Details

  Byron

  Une personne très très professionnelle qui connaît bien c'est véhicules très courtois, très propre, très soigner, première visite du véhicules tout c'est très bien passer même l'essaie et le jour au j'ai pu aller la chercher le véhicules était prêt dans un état nickel et très propre rien à dire sur cette perosnne. Si vous souhaitez achetez un véhicule chez lui n'hésitez à aller directement.

  Antwoord: Gertho BV

  Merci Byron!

 • Details

  Ellen Huwel

  Bij het eerste bezoek nam Guy zijn tijd om ons alles uit te leggen over de auto. Hij komt zeker niet pusherig over en gaf me de tijd om een proefrit te maken om zo de auto te leren kennen. Terwijl je bij veel handelaren bij verkoop de sleutel in je handen geduwd krijgt en weg mag rijden, nam Guy de tijd om mij uit te leggen hoe de auto werkt en heeft hij geholpen om instellingen aan te passen naar mijn wensen. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van de aankoop van de mooie wagen. Guy is steeds van zijn woord en maakt duidelijke afspraken. Voor iedereen die op zoek is naar een degelijke, kwalitatieve tweedehandswagen kan ik Gertho alleen maar aanbevelen!

  Antwoord: Gertho BV

  Bedankt Ellen voor deze mooie beschrijving van jullie aankoop!

 • Details

  Isabelle

  Het is nu iets meer dan een maand dat ik mijn Mercedes heb gekocht bij Guy. Van een top ervaring gesproken!!! Guy is een rustig en naar ons gevoel een héél eerlijk persoon. We werden zeer vriendelijk ontvangen, kregen een duidelijke uitleg én voelden aan alles dat hij het beste voor heeft met zijn auto's. Mijn auto ziet er als nieuw uit! Kortom, aarzel niet om te gaan kijken bij Guy, kwalitatieve topwagens aan een zeer correcte prijs 👌👌👌.

  Antwoord: Gertho BV

  Bedankt voor deze mooie woorden Isabelle 👌

60 Reviews

Celien

Zeer vriendelijk

Antwoord: Gertho BV

Dankjewel 👊

Muhammet

Uitstekende services TOP Guy, wie weet terug na 5 jaar een andere Mercedes bij u!!!😄

Antwoord: Gertho BV

Dankjewel Muhammet!

Kim

Guy gaf ons de nodige informatie en de tijd om de auto te leren kennen. We mochten een proefrit maken en waren direct verkocht. Zijn warm onthaal en snelle opvolging waren top! Ook na aankoop van de wagen nam hij de tijd om de auto in te stellen en alles te overlopen waardoor we met een gerust hart de baan op konden gaan. Ook administratief was alles geregeld. Zeer tevreden van onze aankoop en de aanpak van Guy! Betrouwbare en aan te raden verkoper.

Antwoord: Gertho BV

Dankjewel Kim!

kris

De zaakvoerder is heel vriendelijk en zorgt ervoor dat de koper zich op zijn gemak voelt. De auto's zijn zoals beschreven. Ik zou iedereen deze handelaar aanraden.

Antwoord: Gertho BV

Bedankt Kris!

Shinwari

Wij waren zeer tevreden van de service .vriendelijke ontvangst en de nodige perfecte uitleg gekregen van Guy. Dikke duim..doe zo verder!

Antwoord: Gertho BV

Dankjewel!

Een tevreden klant

Eerlijk en geeft goede en duidelijke uitleg over de auto

Antwoord: Gertho BV

Bedankt Said en Wilhelmina, veel succes met de wagen!

Hamza

Je recommande très fortement , Guy est un homme de parole & très correct dans les affaires , très humain et très sympathique et surtout je n'ai rien à redire de ma POLO que j'ai acheté chez lui & si c'était à refaire , ça serait sans l'ombre d'une hésitation. Très bonne continuation Guy , t'es le meilleur !!

Antwoord: Gertho BV

Merci Hamza!