Aller vers Mes annonces sauvées.
Foto Martens Dream Cars BVBA

Martens Dream Cars BVBA

Enkel op afspraak, 1700 Dilbeek

Openingstijden

Over ons

Met onze professionele productkennis en ervaring in de automobielsector, koopt en verkoopt Martens Dream Cars jonge tweedehands wagens. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve wagens waaronder Audi, Volkswagen, Porsche, Bmw en Mercedes. Af en toe zullen wij ook andere merken kunnen aanbieden. ​ Martens Dream Cars zorgt voor een vlotte verkoop, een flexibele levering met stijl en een zorgeloze service. Wij bieden aan al onze klanten en op al onze wagens 12 maanden garantie.

Reviews

Tisem

Hele vriendelijke, eerlijke en correcte handelaar die je alle info geeft over auto en afhandeling van verkoop. Ook als je iets extra vraagt zoals bv levering, is dit absoluut geen probleem voor hem. Héél klantvriendelijke ervaring.

26.07.2020

vlc crisnee

du grand professionel

25.07.2020

JP

Als meer dan 35 jaar werkplaatsleider te zijn geweest bij grote BMW concessies zochten ik en mijn vrouw eens wat anders en dachten aan Porsche Macan...Na tal van wagens te hebben bekeken en bestudeerd kwam ik bij Martens van Dream Cars terecht .Na kort, via wat mailverkeer, te hebben gepraat hebben wij online deze gekocht. Met de nummerplaten onder de arm de trein vanuit Kortrijk te hebben genomen, zijn wij deze zaterdag gaan afhalen. Wat een belevenis bij Jannick Martens hetzij, zeer perfect gepolierde en technisch geteste wagen stond voor ons klaar. Op een zeer professionele manier werden de sleutels en documenten overhandigd en dit om U tegen te zeggen. Zelfs de black box waar alles inzat was uniek. Kortom een adres en iemand die alles in petto heeft om voor een Dream Car of andere wagen te zorgen. Proficiat Jannick ,u bent een Krak! Ps wagen rijdt subliem en al deze opties maken mij heel erg blij en tevreden. Vele groetjes en reclame vanuit Kortrijk is verzekerd!

14.07.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Autohandelaar

Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Ferrari
Fiat
Jaguar
Jeep
Lamborghini
Maserati
McLaren
Mercedes-Benz
Porsche
Rolls-Royce
Skoda
Tesla
Volkswagen
Volvo

Wij bieden

Auto-accessoires
Autobekleder
Autoruiten
Bandenverkoop
Carwash
Motorenverhuur
Navigatiesystemen

Contact

Martens Dream Cars BVBA

Jannick Martens

Enkel op afspraak
1700 Dilbeek
www.martensdreamcars.be
Openingstijden

Zaakvoerder

Ma
17:0022:00Uur
Di
17:0022:00Uur
Wo
17:0022:00Uur
Do
17:0022:00Uur
Vr
15:0022:00Uur
Za
10:0021:00Uur
Zo
10:0021:00Uur
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)