Aller vers Mes annonces sauvées.
Foto OTTORAMA

OTTORAMA

Senator A. Jeurissenlaan 1001, 3520 Zonhoven

Openingstijden

Over ons

OTTORAMA is het resultaat van 15 jaar ervaring in de automotive sector op diverse niveaus. Zaakvoerder Tom Vanderheyden kan terugblikken op een loopbaan bij verschillende merkdealers zoals FORD, BMW en VOLVO. In 2015 ontstond I.A.C Automotive en werd de focus gelegd op het verhandelen van personen - en bestelwagens binnen een B2B omgeving. Kort daarna werd aan de particuliere markt ook de nodige aandacht geschonken en door de vele positieve reacties en tevreden, werderkerende klanten werd de focus volledig op onze particuliere markt gelegd. Eind 2017 begon onze zoektocht naar een grotere en geschikte toonzaal en deze werd gevonden en betrokken in mei 2018. Samen met de opening van de nieuwe locatie werd I.A.C omgedoopt naar “OTTORAMA”. Door onze jarenlange ervaring en het uitgebreide Europese netwerk waar we over beschikken kunnen wij elke klant in zijn individuele noden voorzien. Wij streven er steeds naar om de beste wagens op de markt aan te bieden. Dit doen we door strenge aankoopcriteria te handhaven: – Gekende onderhoudshistoriek – Ongevalvrij – Nauwkeurig getaxeerde schades – COC steeds inbegrepen Omdat wij op deze manier werken komt u als klant nooit voor verassingen te staan en garanderen wij u een duurzame, jarenlange samenwerking waarin vertrouwen voorop gesteld wordt.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Gaylord

Super vendeur, facile à contacter, sérieux. Jai pris ma 2ieme voiture chez lui et rien a dire satisfait a 100%

11.12.2019

Thomas M

Het contact met de verkoper loopt prima en eerlijk. Hij neemt de tijd om een goede indruk te geven van het voertuig. Ottorama is een betrouwbare dealer waar de klant centraal staat.

05.09.2019

tom.langenaeken@hotmail.com

Zeer professionele verkoper. Duidelijke vakkennis met correcte prijzen. Enorm goede bereikbaarheid. Vlotte afhandeling koopproces: tussen eerste aanzicht en testrit 2 dagen (waarbij hij me aan het station kwam afhalen, waarvoor nogmaals dank). In 2 weken reed ik rond met de wagen, niet sneller dan ik zelf mijn verzekering kon afsluiten. Daarnaast geniet ik van 1 jaar garantie, een gunst die niet te onderschatten is. Al bij al kan ik deze verkoper zeker en vast aanraden. Voor mijn volgende wagen is dit team de eerste naar wie ik kijk.

04.09.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Autohandelaar

Audi
BMW
Chevrolet
Citroen
Fiat
Ford
Hyundai
Jaguar
Jeep
Mercedes-Benz

Wij bieden

Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenverkoop
Financiering
Verzekeringen

Contact

OTTORAMA

Tom Vanderheyden

Senator A. Jeurissenlaan 1001
3520 Zonhoven
www.ottorama.be
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0019:00Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)