Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Ottoz Nv, een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van nieuwe en jonge tweedehandswagens met naservice. Dankzij een servicedienst met jarenlange ervaring en jaarlijkse investeringen in professionele apparaten staat Ottoz ook in voor het onderhoud en herstel van alle merken, zelfs al hebt u uw wagen niet bij hen aangekocht. Kopers hebben een uitgelezen keuze aan auto's van diverse merken en alle prijsklassen. U kunt er ook wagens krijgen op aanvraag m.a.w wij zoeken uw droomwagen. Bij de tweedehandswagens is de kwaliteit onze prioriteit. De garantie op stukken en uurlonen, geeft u bovendien nog meer de zekerheid dat u bij Ottoz aan het goede adres bent. Wie tegen een zeer concurrentiele prijs een nieuwe wagen wil aanschaffen, kan ook bij Ottoz terecht. Vraag daarom vrijblijvend inlichtingen. De deuren staan er voor iedereen altijd wijd open.

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Martine

Zeer vriendelijke autohandelaar die altijd bereikbaar is en onmiddellijk reageert op vragen. Hij maakt zijn beloftes waar.

14.03.2018

Kenny b

Top gast. Werd tijd voor me vrij gemaakt, mocht de testrit alleen doen! Iets wat je een goed gevoel geeft. Veel uitleg gekregen, mooie prijs overeenkomst. Raad hem zeker aan!

28.01.2018

Willem

Correct en vlot komt afspraak na.

26.12.2017

Toon alle reviews

Wij bieden

Auto electriciteit
Auto-accessoires
bandencentrale
Bandenverkoop
Carrosserie
Gespecialiseerde garage
klimaatregeling
Motorherstelling
periodieke onderhoudswerken
Quickservice
Takeldienst/Pechverhelping
Verkoop wisselstukken
Vervangauto
Werkplaats

Contact

Pathoekeweg 25
8000 Brugge

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3012:00Uur
13:00
18:30Uur
Za
08:3012:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contactpersoon

0

Contact aanbieder

(optioneel)