AUTO FRANK BV

Olsensesteenweg 59, 9770 Kruishoutem (Gent-Kortrijk)

Horaires d'ouverture

676 Évaluations

4,9

Impression générale
Disponibilité
Fiabilité
Description de l’offre
Processus d’achat

676 Avis

Danny

Alles ging prima alleen erg jammer dat de velg niet bijgewerkt kon worden terwijl dat in eerste instantie wel zou kunnen

Florence Lecoutere

Professioneel, behulpzaam en zeer vriendelijk!

C. Picavet

Mooi aanbod van jonge wagens in nieuwstaat. Thomas en Giovanni namen voldoende tijd om uitleg te geven. Het aankoopproces is zeer vlot verlopen, alsook de aflevering van de wagen. Kennis van zaken.

Griet De Muer

Verkoper is heel vriendelijk, geeft de nodige uitleg en zeker niet opdringerig. Onmiddellijk een goed gevoel. Bij afhaling van de wagen was verkoper heel goed voorbereid en maakte voldoende tijd om alles op een rustige en aangename manier uit te leggen!! Een aanrader!!!

Koen

Top service Top kwaliteit Top verkopers Plus eerlijk als het over verkoop gaat van het voertuig zijn eerlijk en tonen wat er eventueel moet vervangen worden en of niet in uitstekende staat is en vervangen ze het omdat ze toch kwaliteit willen afgeven omdat het toch nieuwe wagens zijn .Ik ben toch heel tevreden van de verkoop geweest van mijn wagen en zou de garage aan iedereen die bmw wil kopen aanbevelen.Top garage en top team

Ruben

Zeer vriendelijk super goede uitleg en zeer snelle levering

VANDERJEUGD

Zeer vriendelijke ontvangst en verzorgde uitleg gekregen waarvoor dank zeker aan te raden

Wesley & Maya

Vlotte verkoper Goede service

Anna Santens

Excellente service voor, tijdens en na verkoop.

Herman

Ik ken Auto's Frank reeds enkele jaren, ik ben fan van BMW en kwam sinds jaren langs hun garage. Ik zocht een plugin hybride en zag de 230e staan in de toonzaal. een paar keer langs geweest met de fiets en uiteindelijk gekocht omdat mn VW Golf (20 jaar) aanvervanging toe is.