Auto's Verschueren NV

Mechelsesteenweg 521, 2830 Willebroek

Horaires d'ouverture

410 Évaluations

4,6

Impression générale
Disponibilité
Fiabilité
Description de l’offre
Processus d’achat

Bonnes raisons pour Auto's Verschueren NV

 • Détails

  Theo LAENENS

  Vlugge en vriendelijke mail terug, voor een uitnodiging. Met de meeste Vlaamse dailers zijn vriendelijk, daar tegen de Franstalige geen antwoordt of een kort antwoordt dat de wagen verkocht is, maar niet zo is.

 • Détails

  Remy

  Rapidité pour les réponses par mail. Voiture conforme aux photos sans surprise et sans problème. Un accueil chaleureux et toujours amicale, une mise en confiance totale. Un service au top. Un énorme merci à eux et un grand bravo pour leur travail

 • Détails

  Werner

  Dit is niet ons eerste voertuig welke gekocht is bij auto’s Verschueren en ook zeker niet de laatste. De aangename en correcte begeleiding maakt hier zeker het verschil, alsook de one stop shopping betreft de wagen, onderhoud, cleaning en garantiegevallen worden ook via hen op een correcte en snelle manier opgelost zelfs met vervangwagen indien nodig. Klinkt allemaal als vanzelfsprekend maar is de dag van vandaag in sommige gevallen een lijdensweg. Na de aankoop wil ik ook ontzorgd zijn en dat is de reden waarom ik Dirk en zijn topteam volledig vertrouw.

407 Avis

Tom

Zeer aangename jonge vlotte verkopers die hunne stiel kennen.

Mo la

Prix correct , bon service

frank van den broeck

goede service

Tracniv

Disponibilité, compétences, politesse, bilingue...

JR

Alles perfekt verlopen en zeer vriendelijke verkopers.

Toon

Behulpzaam en vriendelijk! Het proces is nog niet volledig rond maar ondersteuning is alvast top. Groot aanbod leuke voertuigen.

Anneke

Zeer tevreden over het aankoopproces. Nu genieten van m'n nieuwe auto.