title
title

Autohandel Beernaert Frederik bvba

Staatsbaan 46A, 8610 Handzame

Horaires d'ouverture

À propos de nous

Autohandel Beernaert is sinds 20 jaar gespecialiseerd in de aan-en verkoop van tweedehandswagens. Wij hebben een wisselend aanbod van gezins-, terrein-, bestelwagens,... U kunt vergelijken in een groot aanbod van om en rond de 80 jonge tweedehandswagens. U kiest zelf waar u uw auto laat onderhouden, dit kan gerust bij u in de buurt. Door onze jarenlange expertise van jonge tweedehandswagens kunt u genieten van zeer scherpe prijzen op de markt. Vergelijk gerust, u zult zien dat u bij ons aan het juiste adres bent. Steeds welkom, graag op afspraak, zodat we u zeker goed te woord kunnen staan.

Nouvelle offre
,,
Afficher tous les nouveaux véhicules

Évaluations

Tom

Supervriendelijke ontvangst, uitgebreid aanbod klassewagens in elke prijsklasse, zeer propere zaak, correcte service na verkoop, aan te raden!!

Elsje

We waren aangenaam verrast toen we binnenstapten bij autohandel Beernaert. Alles was proper en overzichtelijk. We waren op zoek naar een 2de hands Volvo V60. De verkopers waren heel vriendelijk en we mochten meteen 2 volvo's bekijken en een testrit doen. Er waren heel duidelijke afspraken omtrent de reservering van de wagen met het oog op de aankoop ervan. Ook de overname van mijn huidige wagen verliep heel vlot, GEEN valse beloftes. Alle administratie werd zoals afgesproken heel vlot geregeld via mail. Na de keuring werd alles rechtstreeks met mijn verzekeraar geregeld zoals afgesproken en konden we een afspraak maken om de nieuwe wagen af te halen en tegelijkertijd de oude over te laten. De verkopers namen ruimschoots de tijd om op professionele wijze uit te leggen hoe de boordcomputer werkt en Frederik heeft zelfs mijn smartphone verbonden met de auto zodat ik veilig (handsfree) naar huis kon rijden :-) Echt een dikke pluim voor Frederik & Caroline, TOPVERKOPERS !!!

Hein Rolly

👍

Afficher plus d’évaluations

Nos marques

Concessionnaire indépendant Voiture

Alfa Romeo
Audi
BMW
Citroen
Fiat
Ford
Honda
Mercedes-Benz
Renault
Toyota

Nous offrons

Financement

Contact

Autohandel Beernaert Frederik bvba

Frederik Beernaert

Staatsbaan 46A
8610 Handzame
Horaires d'ouverture

showroom

Lu – Ve
09:0012:00Heures
13:00
18:00Heures
Sa
10:0015:00Heures
Di
Fermé
Afficher moins d'heures d'ouverture

Contacter le vendeur