BK MOTORS

Filiaal Latem

Xavier de Cocklaan 80, 9831 Deurle

Horaires d'ouverture

107 Évaluations

4,8

Impression générale
Disponibilité
Fiabilité
Description de l’offre
Processus d’achat

107 Avis

Peggy Buyl

Goede uitleg, zeer kritisch naar welke voertuigen zijn in hun assortiment nemen oa: 1st eigenaar of kennis van de historiek van de wagen, altijd onderhoud gehad, geen beschadigingen.

Kris

Goede service en opvolging. Er was een issue met Porsche Connect (probleem bij Porsche, niet bij BK motors) en dit is perfect opgevolgd door Karel. Kan BK Motors alleen maar aanraden vanaf eerste contact tot aflevering en naservice is Karel zeer correct.

Gaelle D'hondt

Ik heb een super overnameprijs gekregen van men wagen! aanrader en zeer tevreden van men aankoop al reeds 1 jaar na aankoop!

Fays

Snelle antwoord. Professioneele contact. Goeie indruk.

Jana B

Very good service!

bartek

Ik raad de BK-motors

Andrew

Na een tijd zoeken zijn we in contact gekomen met BK Motors. De zaakvoerder gaf ons vanaf het begin een aangenaam gevoel. Hij heeft veel kennis van zaken, eerlijk, betrouwbaar en niet opdringerig. Hij staat altijd paraat om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarenboven kregen we een eerlijke overnameprijs voor onze oude wagen. Een echte aanrader!

Stijn Coppens

Zeer klantvriendelijk, heel mooie en verzorgde zaak. Zowel de showroom als de werkplaats. Onmiddellijk duidelijke uitleg en afspraken, waarna de aankoop snel beslist was. Er moesten nog redelijk wat aanpassingen gebeuren om de wagen naar m'n persoonlijke smaak te zetten en dit werd allemaal heel snel geregeld met een prachtig resultaat. Ook hiervan werd ik geregeld op de hoogte gebracht met de stand van zaken. Topzaak... Karel? Topkerel !!

Hugues

Excellent professionnel , accueillant et dynamique. Des voitures sélectionnées chez les concessionnaires à l'historique vérifié et fiable. Un achat en toute confiance. A visiter.

Kosmetik Cars

👍👍👍👍👍👍👍all is perfekt