222 Évaluations

4,8

Impression générale
Disponibilité
Fiabilité
Description de l’offre
Processus d’achat

222 Avis

Danny

TOP garage met uitstekende service tot in de puntjes. Bij aankoop van deze wagen (T-Roc) was ik vol lof en ben een heel tevreden klant. Een echte aanrader voor wie een wagen wenst te kopen. Bedankt Claude en ook bedankt aan je team.

Lefebvre Christophe

Parfait , rien à dire ! Je recommande Véhicule de qualité

Timothy

Uitstekende ontvangst gehad. Bocars heeft onze vorige wagen aan een correcte prijs overgenomen. Bij de aankoop van de Golf verliep alles erg vlot, we deden een testrit en waren meteen overtuigd. Heel vriendelijke ontvangst. TOP!

Alain

Correcte afhandeling en vriendelijkheid

Robert

Top

Naim

Top garage om een auto te kopen specialiteit Golf GTI . De zaakvoerder Claude is fantastische kerel echt een topgast!! Ik heb reeds drie auto's bij hem gekocht. Mijn volgende aankoop zal terug bij hem zijn. Echt een top service van een Topteam!!!

Maarten

Bocars heeft reeds vanaf het eerste contact een hele goede eerste indruk achtergelaten. Het bedrijf heeft een professionele uitstraling en maakt er een erezaak van om de klant tevreden te stellen en te houden. Het zijn allemaal kleine dingen, maar ze zorgen voor een verraste "Amai!" Een aanrader!

Sahandjiev

Super Claude et merci 💪

Britt

Top service. Goede uitleg gekregen over de auto. Alles goed in banen geleid voor alles.

Kevin

Top wagen supper tevreden. Danku team bocars!!