Inscrivez-vous maintenant avec votre adresse e-mail et recevez des mises à jour sur votre liste de voitures préférées. Recevez des mises à jour.

À propos de nous

Wat is CarsOnline? CarsOnline is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het verkopen van jonge tweedehandswagens, voornamelijk Volvo, Audi, BMW, Mercedes en andere degelijke en betrouwbare merken. Wat typeert onze wagens? * Belgische wagen : Onze wagens zijn steeds van Belgische origine, waardoor wij onze klanten de zekerheid kunnen geven van een juiste kilometerstand door het Carpass-systeem. Wij proberen altijd om zo snel mogelijk onze wagens te keuren. Zo kan u op het moment dat u beslist een wagen te kopen nagaan of deze volledig in orde is. * Eerste eigenaar : Wij verzekeren er u ook van dat de wagen die u koopt slechts één vorige eigenaar gehad heeft. Een wagen die verschillende bestuurders gehad heeft, zal immers meer slijtage vertonen. * Steeds onderhouden bij merkverdeler : Het belangrijkste is natuurlijk het onderhoud. Daarom hebben wij van elke wagen een uitgebreide onderhoudshistoriek waarop u kan aflezen wat er precies allemaal aan de wagen gebeurd is qua onderhoud.

Nouvelle offre
Afficher tous les nouveaux véhicules

Évaluations

Arjan

Zeer correcte prijs en snelle reactie op vragen. Na constateren van een technisch probleem aan de gekochte wagen en waar de handelaar niets aan kon doen was men toch zeer welwillend om het binnen de garantie op te lossen en dat geeft vertrouwen om daar nog eens te kopen. Ze zijn zuinig op hun goede naam, zie ook de andere reviews.

15.09.2020

Peter

warm onthaal

05.12.2019

Stino

Vlotte service, eerlijke mens, prijs-kwaliteit top!! Kortom een must voor iemand die een klasse en topaccosie wilt aanschaffen!!!

17.10.2019

Afficher plus d’évaluations

Nos marques

Garage indépendant

Alfa Romeo
Audi
BMW
Ford
Kia
Mercedes-Benz
Opel
Toyota
Volkswagen
Volvo

Nous offrons

Financement

Contact

Carsonline bvba

Robin Van Impe

Leedsesteenweg 136
9420 Erpe-Mere
www.carsonlinebvba.be
Horaires d'ouverture

Showroom

Lu – Sa
08:0020:00Heures
Di
08:3012:30Heures
Afficher moins d'heures d'ouverture

Contacter le vendeur

(facultatif)

Nos certificats

Nouvelle voiture de stock
Nouvelle voiture de stock
Plus dinformations
Nieuwe Stockwagens
Nieuwe Stockwagens
Plus dinformations