Inscrivez-vous maintenant avec votre adresse e-mail et recevez des mises à jour sur votre liste de voitures préférées. Recevez des mises à jour.

Mentions légales

Garage Filip Huysentruyt is gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als geselecteerde tweedehandswagens, voornamelijk Audi en Volkswagen. U kan bij ons ook terecht voor (koetswerk)herstellingen en onderhoud van alle merken.

Bekijk ons volledig aanbod of surf voor meer informatie naar www.huysentruyt.be

Al onze wagens worden voor vertrek met zorg gecontroleerd en dit op meer dan 95 punten. Zo krijgt iedere wagen een groot onderhoud volgens het onderhoudsprogramma van de constructeur, ook alle nodige filters en een reminspectie, voor en achter. Zo vermijden we dat u onmiddellijk geconfronteerd wordt met grote onderhoudskosten !

Garantie
Elke klant heeft sowieso een jaar wettelijke garantie. Boven op die garantie kan u als klant ook kiezen voor een supplementaire Gold Garantie voor een periode van twee jaar. Naast de kosten van wisselstukken en werkuren, is ook 24/24 en 7/7 bijstand in België én Europa en repatriëring vanuit het buitenland inbegrepen.
BE 0807.010.801

AutoScout24 Belgium SA décline toute responsabilité concernant l’exactitude des informations fournies