83 Évaluations

4,9

Impression générale
Disponibilité
Fiabilité
Description de l’offre
Processus d’achat

83 Avis

CharlesDQ

Je suis très satisfait de ma nouvelle voiture.

Sharivdv

Ik kocht er mijn mini en ben er zeer tevreden van!

Callens

Aangename ontvangst. Zeer tevreden van mijn aankoop. Deze garage is een aanrader.

ThomasC

Spotted this car online and had a pleasant chat on the phone. They convinced me with a video tour of the car. Then they arranged shipping. Everything worked flawlessly. Thanks 4 the great service Bjorn.

Nieldepoortere

We waren met verschillende kopers voor deze auto. Ik was de eerste, en vroeg of ik een optie kon nemen voor een 3tal dagen. Ik kreeg ze en besliste om de auto te kopen. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad en kan Garage Martin alleen maar aanbevelen.

KurtDW

Ik ben al geruime tijd klant bij Martin. Ik was nog niet op zoek naar een andere auto, maar zag deze staan in de showroom. Na een testrit was ik onmiddellijk overtuigd. Nog geen moment spijt gehad van mijn prachtige bmw 6GT.

HassanG

Veel keus en vriendelijke mensen.

Hvertriest

Aangenaam eerste contact, waarbij de auto uitgebreid werd getoond. We maakten een vervolgafspraak om een testrit te maken, maar waren eigenlijk al overtuigd om de auto te kopen. Vlotte en snelle levering.

NielsP

Ik was al een tijd op zoek naar een auto als deze. Ik werd zeer hartelijk ontvangen en kon een testrit maken. Ik was direct verliefd op deze auto. Bedankt .

Michael

We bought this x5 online and handled everything by mail and phone. We're really satisfied about the car and how Garage Martin handled everything. Thanks for the service! Michael