Aller vers Mes annonces sauvées.

Mentions légales

Welkom bij Jac & Co
Wij hopen dat u geniet van de auto’s die wij aanbieden! 

Dat is de gedachte bij “New Classics”. De auto die vandaag vernieuwend is, is morgen een classic en de exemplaren van gisteren zijn zojuist de new classics geworden. Deze beredenering gaat op voor de meeste van de door ons geselecteerde automobielen. Ons bloed gaat er sneller van stromen, een gevoel van blijdschap.. ja, we staan bij de juiste auto! Dat kan een uniek stuk voor de verzameling zijn, maar ook voor dagelijks gebruik bieden wij de leukste modellen aan. Kortom; auto’s met karakter!

Natuurlijk bieden wij ook de auto aan waar u dagelijks van gaat genieten. Daarbij is de kwaliteit uiterst belangrijk in de voorraad die wij u aanbieden. Maar dat moet u maar eens komen bekijken..... 
Belt u even van te voren, want wij zijn ook dagelijks onderweg om weer een fraai exemplaar te bekijken of op te halen? De openingstijden zijn flexibel!

Met ruim 24 jaar ervaring in de autobranche geniet ik dagelijks van mijn vak. Ik ben Jacco de Boer en neem u graag mee op de reis door onze showroom in Broek op Langedijk. Met ruim 24 jaar ervaring door mijn loopbaan in de autobusiness bij zowel de dealer, de autogroothandel als de specialist heb ik in juli 2018 de deuren mogen openen van Jac & Co.

AutoScout24 Belgium SA décline toute responsabilité concernant l’exactitude des informations fournies