56 Évaluations

4,3

Impression générale
Disponibilité
Fiabilité
Description de l’offre
Processus d’achat

Bonnes raisons pour Mastercar

55 Avis

Ed

Zeer betrouwbare en vriendelijke autodealer. Ik heb mijn auto in kunnen ruilen tegen een eerlijke prijs en alles was binnen 1 week geregeld. Ik zou deze dealer zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Fleur

He was extremely helpful from beginning to the end of the process. We live in France and he being in Belgium took care of ALL of the paperwork there before the car was delivered to us here in France. Exceptional service and a beautiful car!

Diawara

Zeer aangename handelaar, aankoopproces verliep zeer vlotjes. Super goede auto voor een hele goede prijs en in zeer goeie staat!

Jeroen janssens

Wij kochten een Fiat Doblo. De beschrijving en afhandeling klopten , een klein minpuntje de handleidingen waren Franstalig. Vriendelijke ontvangst en begeleiding

G.

Vriendelijk maar wettelijke kit niet meegeleverd.

Jos

De wagen starte en toonde geen motorfout voor kopen en wel na ophalen continu storing motor die ook alles behalve zn 95pk haalt. Eerder 9 pk, een gevaar op de weg. En ik weet goed van mijn connect die 100 pk heeft wat die in beladen toestand kan dus de motor is aan diagnose toe + kosten. Nogmaals het kan niet dat motorfout continu op display komt en dit bij starten, even voor en achteruit voor kopen niet zo was. Dan is het in de zak zetten dat deze verkoper doet. Hij had nog doblo’s staan dus ik kreeg meer een maand na aankoop een kat in een zak mee.. geen aanrader op vlak van verkoopspraatjes ook al niet. Die waren eerder storend en afleidendet ipv luisterend naar wat de klant nodig heeft.

Réponse: Mastercar

Beste , Het spijt ons dit probleempje te moeten vernemen via sociale media en niet via onze telefoon of via onze mail ! We hebben een speciale Fiat module op onze PC om het uitlezen en herstellen van motorstoringslampjes en het is een koud kunstje, wat nog geen 10 minuten in beslag neemt, om dit euvel te herstellen. Dit hadden we graag voor u opgelost ... maar we moeten het wel weten ! Wij zijn ook 7/7 open en hebben steeds een luisterend oor om eventueel problemen op te lossen. Ons telefoonnummer is 011/231561. Groeten PS Jullie kochten Fiat nr 11 op twee weken tijd, elke klant was 100% tevreden gezien de prijs, het bouwjaar, de opties en de service....Trouwens niet tevreden, geld terug . We hebben nog reservelijst van 8 klanten voor een fiat doblo aan 6.770 € BTW inbegrepen !!!

Herby

Perfecte service

Bo

👍

Luuk Paulisen

Foto's van de auto op de website vertoonden opmerkelijke verschillen. Op mijn vraag of de handelaar bij aankoop van deze wagen op de factuur de schriftelijke garantie wilde geven dat de auto zonder accident was, werd geen antwoord op gegeven.

Réponse: Mastercar

Foto's zijn met een gewone Nikon getrokken door een amateur fotograaf, ikzelf. Wij geven inderdaad op onze oldtimers of youngtimers geen garantie dat ze ongevalvrij zijn. 90% van onze auto's komen uit het buitenland en zijn daardoor niet voor 100% controleerbaar, maar onze specialisten letten zeer goed op bij de aankoop. En wat bedoelt men bij accident ? Is er ooit een fiets tegen gereden, een moto bij betrokken, gewoon bij vandalisme herspoten of is de auto ooit onder een trein terecht gekomen ????