À propos de nous

Welkom bij Prestige Auto Group – Uw Premium Autodealer Bij Prestige Auto Group streven we ernaar een buitengewone ervaring te bieden in de wereld van premium auto's. Als toonaangevende autodealer richten we ons op het leveren van uitmuntende service en het aanbieden van een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige voertuigen. Meertalig Team, Uitgebreide Collectie Met trots presenteren we ons als een bedrijf dat vloeiend communiceert in vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te verwelkomen en te begeleiden bij uw zoektocht naar de perfecte premium auto. Of u nu op zoek bent naar een luxe sedan, een krachtige SUV of een sportieve cabriolet, wij hebben een gevarieerd aanbod om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Passie, Professionaliteit, Prestige Wat ons onderscheidt, is niet alleen de uitzonderlijke collectie voertuigen, maar ook onze toewijding aan transparantie, integriteit en klanttevredenheid. Onze deskundige medewerkers delen een passie voor auto's en streven ernaar om uw dromen op vier wielen werkelijkheid te maken. Bij Prestige Auto Group gaat het niet alleen om het bezitten van een auto, maar om het omarmen van een levensstijl van verfijning en klasse. Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken, waar luxe, prestaties en stijl samenkomen. Ervaar het verschil van Prestige Auto Group - waar uw rijplezier onze prioriteit is.

Nouvelle offre
,,
Afficher tous les nouveaux véhicules

Évaluations

Tim

Prestige Auto Group aangeraden door een kennis. Na reactie op een zoekertje meteen opgebeld en een afspraak gemaakt. Sam is een vriendelijke kerel die openstaat voor onderhandeling en alles uitgebreid uitlegt. Na een voorschot betaald te hebben hebben we de auto thuis geleverd gekregen en het volledige bedrag betaald. Een echte aanrader! Merci mannen!

Katia

Heel beleefd en vriendelijk. Wij kregen heel veel uitleg over de auto die wij kochten.

Jana Moons

Je wordt hartelijk ontvangen en er wordt tijd gemaakt voor vragen. Ik werd tijdens het aankoopproces goed op de hoogte gehouden en geïnformeerd. Er wordt moeite gedaan voor je als klant en dat is erg fijn. Ik ben meer dan tevreden!

Afficher plus d’évaluations

Nos marques

Concessionnaire indépendant Voiture

Audi
BMW
Land Rover
Maserati
Mercedes-Benz
Porsche
Volkswagen
Volvo

Contact

Prestige Auto Group bv

Jahan A

Watertorenstraat 6
3583 Paal
Horaires d'ouverture

7/7 open op afspraak

Lu – Sa
09:0021:00Heures
Di
09:0021:00Heures
Afficher moins d'heures d'ouverture

Contacter le vendeur