215 Évaluations

4,9

Impression générale
Disponibilité
Fiabilité
Description de l’offre
Processus d’achat

215 Avis

Shana Van De Sande

Hij is een zeer eerlijke verkoper. Ondanks een groen keuringspapier heeft hij toch de onderdelen vervangen die als opmerking werden gegeven op het keuringspapier zodat er geen problemen zouden zijn in de toekomst. alles was tip top in orde geregeld. Deze verkoper houdt zich aan zijn woord en dit maakt het tot een fijne samenwerking. zeker een aanrader om hier een auto te kopen.

Paul

Hij heeft alles in het werk gesteld om de auto klaar te krijgen binnen zeer korte termijn, aangezien ik zonder auto zat. Ik ben daar zeer dankbaar voor.

M

Zeer vriendelijk, goede en eerlijke uitleg. Snelle service en de auto ziet er geweldig uit als je hem gaat afhalen. Bedankt!

Frans Sauwen

Komt zijn afspraken na. Correcte afhandeling

Jorrit

Een echte aanrader! Nog nooit zo vlot een auto gekocht! TM CARS is the place to be voor je nieuwe auto.

Kurt VH

Vriendelijkheid.

Johan

Zeer correcte en professionele verkoper. Auto was prijs-kwaliteit dik in orde. Uiteindelijk afgezien van aankoop omdat vorige eigenaar iets aan interieur had gewijzigd waardoor mijn installatie om hond te vervoeren niet meer paste. Aan te bevelen verkoper!

Thomas sterckx

zeer professioneel en vriendelijk, reageert per e-mail. neem de moeite om Frans te spreken. een van de beste tweedehandsverkopers die ik ooit heb ontmoet

Tom

Zeer vriendelijke verkoper met snelle en goede service. Ik zou hier zeker opnieuw een wagen kopen.

Martino

Vriendelijke eerlijke behulpzame man, komt zijn naspraken volledig na, niets is teveel gevraagd. Auto heel mooi afgeleverd. Op zoek naar een tweedehandse wagen ik zou deze voor iedereen aanraden!!!