Van Hazar Autogroup

Grote Baan 28, 3530 Houthalen-Helchteren

Horaires d'ouverture

31 Évaluations

5,0

Impression générale
Disponibilité
Fiabilité
Description de l’offre
Processus d’achat

31 Avis

Davina

Impeccable et super fiable.

Herman Van Mileghem

Ik ben zeer te spreken over de correcte afhandeling en dat dit bedrijf netjes alle afspraken nakomt professioneel.. overhandiging van de nieuwe wagen (voertuig niet van nieuw te onderscheiden) & hoogste overname prijs voor je huidige wagen. Leuk om daarbovenop nog een fles cava te krijgen. Alles was naar wens voltooid Van Hazar heeft me prima geholpen. Ik heb zelf vrienden naar daar gestuurd en ook deze hebben er een auto gekocht ook zij zijden daar wordt alles geregeld wat een service top mens.. Hij is super eerlijk!! Succes met de zaken!

Rob

Fier op zijn zaak !

Rocks robin

We worden goed ontvangen en reageren zeer snel voor de aflevering van de auto

Duncan Belien

Klantvriendelijk, maakt tijd vrij voor de klanten om te zorgen dat alles duidelijk is, een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik ben heel tevreden over de gehele proces van aankoop tot levering en zou Van Hazar zeker aanbevelen aan andere personen.

Auto's Carma

Graag wil ik toch onderlijnen dat Autogroup Van Hazar the place to be kan zijn voor mensen die een wagen willen kopen of verkopen. Hun correctheid , vriendelijkheid, en stiptheid, is hun merknaam.

philippens patrick

zeer goede ontvangst met koffie of frisdrank en een zeer vlotte verkoper met de nodige informatie over het voertuig wij zijn zeer tevreden voor de tijd die hij vrij maakte voor ons patrick en anita

Stefan

Super klantvriendelijk en professioneel behandeld. Ik raad het zeker iedereen aan om hier een kijkje te nemen! De eigenaar neemt echt tijd voor je en legt je precies alles goed uit wat je nog niet weet. We zijn ontzettend blij met de koop van onze BMW! Hij heeft ons goed en vooral eerlijk geadviseerd. Vooral geen druk bij het verkopen van de auto. Gaf ons de tijd om rustig te beslissen en te kijken. Ook de service achteraf is allemaal goed geregeld. Het maken van een proefrit op maandag was geen probleem. De auto zag er net zo goed uit als op de foto’s. (Veel foto’s op de website trouwens). Goedkoper dan elders voor exact hetzelfde.. Van Hazar is een man van zijn woord met veel geduld!

Peter

Vorige week auto afgehaald. Alles was 100% in orde, vanaf eerste bezoek aan de toonzaal tot afhaling van het voertuig. Bedankt.

Jo Ketelslagers

zeer correct fijne samenwerking