VDJ AUTOMOTIVE

Herentalsesteenweg 77D, 2280 Grobbendonk

Horaires d'ouverture

126 Évaluations

4,9

Impression générale
Disponibilité
Fiabilité
Description de l’offre
Processus d’achat

Bonnes raisons pour VDJ AUTOMOTIVE

 • Détails

  Oguzcan

  Alles tip top in orde. Service altijd top. Heel behulpzaam. Toppers. Koop snel je auto bij deze mannen. Ik wil hierbij Jeremy & Yannick bedanken voor alle hulp & informatie’s. Ook een dikke chapeau voor zijn hele team. Love.

 • Détails

  Dean

  Zeer propere garage. De verkoop verliep vlotjes en zeer bereikbaar. Ben om 21 u nog mogen langs gaan voor een testrit en de verkoop te regelen. Zeer mooie showroom met veel auto’s. Zeker een aanrader.

 • Détails

  Jan VdP

  De handelaar kiest bij tweedehandswagens ervoor om degelijke wagens te verkopen, waardoor zoals in mijn geval de wagen zichzelf verkocht. De handelaar pusht niet om de verkoop op te dringen. De wagen werd zeer netjes gemaakt en de verkoop werd vlot geregeld volgens de gemaakte afspraken.

123 Avis

Byron Porton

Zeer vriendelijk mensen, ging kijken voor een Golf GTE kwam uiteindelijk buiten met een Leon Cupra, ben zeer content van de wagen zeker een aanrader deze garagist. Alles verliep ook heel vlot!

Roan

Auto er goed uitzagen

koen

Enorm mooie collectie aan 2dehands wagens. Jeremy streeft naar de beste kwaliteit. Hierdoor heeft hij ondertussen ook zijn naam ontwikkeld. Veel succes verder!

Joran Michon

Alles zeer proper

Vincent Van rompaey

Top garage ! Zeker een aanrader

JIMMY

Wij zijn enorm tevreden over het aankoop proces en onze wagen. Dankuwel Jeremy!

Oussama

Mooie autos