93 Évaluations

4,8

Impression générale
Disponibilité
Fiabilité
Description de l’offre
Processus d’achat

Bonnes raisons pour Y-CARS

  • Détails

    Sarah

    Enige tijd op zoek geweest naar een goede tweedehandswagen, tot ik bij Y-cars terecht kwam. Toevallig via autoscout tegengekomen en besloten de auto hier te bezichtigen, desondanks het toch niet in de buurt is voor mij. Op moment van de bezichtiging laat Yvan je rustig kijken, dringt zichzelf niet op, maar is toch aanspreekbaar voor eventuele vragen. Ook een zeer eerlijke verkoper. Beschadiging aan de lak aan de achterbumper hadden mijn vriend en ik niet opgemerkt, maar werd door Yvan vermeld en aangeduid. Er waren ook enkele aanpassingen aangebracht aan de wagen door de vorige eigenaar, deze waren voorzien van de nodige documenten en keuringsbewijzen. Ook de afhandeling van de verkoop verliep snel en vlot. Zeer correcte vraagprijs. De wagen werd op een correcte manier afgeleverd. Gereinigd en de beschadiging aan de achterbumper werd hersteld. De wagen werd eveneens nog voorzien van een onderhoud. Heel tevreden van de service. Als je hier een tweedehandswagen ziet dat je aanstaat, zeker niet twijfelen om bij Yvan langs te gaan!

  • Détails

    Marie

    Uitmuntende service in een verzorgde en goed uitgeruste zaak! Zaakvoerder heeft een eigen hersteldienst; wat een pluspunt is. Y-Cars moet je gewoonweg bezocht hebben als je een degelijke tweedehandswagen zoekt.

91 Avis

Veronique F.

Geeft je tijd om rustig te kijken, goed advies.

Veerle

Zeer vriendelijke en persoonlijke aanpak.

Yannick

Alles perfect verlopen, dikke aanrader.

Marleen

Vriendelijke ontvangst. Geen verkoopspraatjes, ook niet opdringerig. Vlotte afhandeling en prima service na verkoop!! En een eigen hersteldienst en alle diensten die Y-Cars aanbiedt, hebben voor mij de doorslag gegeven. Zeker een bezoekje waard!! Daarom 5 sterren.

Basiri

J’ai eu la clé de la voiture pour aller voir la voiture qui était garé devant chez lui. Mais voiture sans batterie !!! J’ai su ouvrir la porte manuellement et jeter un œil à l’intérieur toute seule et sans un mot de la part de vendeur !!! Le moment que je lui ai rendu la clé, pas un mot !!!!!

Réponse: Y-CARS

Excusez-moi, vous n'avez pas posé une seule question. Il est vrai que la batterie était défectueuse, une nouvelle a été installée

Marco

Ging vlot en zeer vriendelijk en betrouwbaar

sammy

correct, flexibel, vriendelijk en makkelijk te contacteren

Natasja DR

Alles is heel correct en snel verlopen!