Inscrivez-vous maintenant avec votre adresse e-mail et recevez des mises à jour sur votre liste de voitures préférées. Recevez des mises à jour.

Impressum

Auto's Kris is een vaste waarde in de autowereld en staat al meer dan 34 jaar bekend voor betrouwbare tweedehandswagens met weinig kilometers. Ons clienteel bestaat voor meer dan 50% uit bestaande klanten, personen die gestuurd zijn door een vriend, kennis of familielid. Dat klanten steeds de weg naar Auto’s Kris terug vinden hebben we te danken aan een hoge klanttevredenheid, hetgeen we elke dag verder willen uitbouwen.

Onze showroom en parking zijn steeds gevuld met een uitgebreid aanbod van ongeveer 150 wagens. Ons wagenpark bestaat uit jonge tweedehandswagens met weinig kilometers en nieuwe wagens steeds nagetrokken om de beste kwaliteit te garanderen.

Al onze wagens hebben een onderhoudshistoriek en worden afgeleverd met Car-Pass certificaat. Ons verkoop team zorgt er voor dat u op een professionele manier verder geholpen wordt.

Wij begeleiden u tot de juiste keuze. Bij interesse in een wagen is een proefrit steeds mogelijk. We zijn een team van 6 mensen die ervoor zorgen dat elke wagen in correcte staat afgeleverd wordt! Perfectie is dan ook ons streefdoel!!

AutoScout24 Belgium NV is niet aansprakelijk voor de juistheid van de gegevens.