Auto's - Lee

Deinzestraat 16, 9790 Ooike (Wortegem-Petegem)

Openingstijden

203 reviews

4,8

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor Auto's - Lee

 • Details

  Marc

  Voorafgaand aan mijn bezoek gaf deze een correcte voorstelling over de wagen. Nam bij mijn bezoek ruim de tijd om toelichting te geven. Afspraken werden nagekomen en een herstel in garantie werd toegestaan bij mijn lokale garagehouder (waardoor ik niet nog eens vanuit het Leuvense naar de Vlaamse Ardennen moest rijden. Zocht dus naar een constructieve oplossing. Ik weet ook dat ik een auto kocht van 14 jaar oud en dat er al wel eens wat onderhoud /vervanging van iets zal uitgevoerd moeten worden maar heb gevoel een correcte deal gekregen te hebben.

 • Details

  Lefebvre M

  Het is onze 3é wagen dat we via Lee kopen! Lee is zeer vriendelijk, zeer netjes en to the point. Top verkoper en zeer betrouwbaar.

 • Details

  Bart

  Mooie wagen vergeleken met hetzelfde model en prijs bij andere aanbieders. Ik heb een correcte prijs gekregen voor de overname van mijn huidige wagen. Zaakvoerder Lee is erg behulpzaam en er was een vlotte communicatie, een aanrader dus.

200 Reviews

Danny

Correcte afhandeling. Prijs kwaliteit zeer goed. Vertrouwen en daarom snel beslist. Aanrader !!

Sabbe Philip

De presentatie en aankoop verliep heel vlot. Hij is goed bereikbaar. Reageert snel en correct. Het was een plezier om met hem zaken te doen. Nog maar weinig personen gezien met een dergelijke tevredenheidsscore op het platform. Ik hoop dat hij, bij eventuele problemen, even correct is.

Zita Fiers

Perfect!

Benoît Schryvers

Très agréable et disponible. Tiens ses promesses. Je recommande vivement.

Fabrice Mairlot

Top verkoper Eerste lasse wagens Suprservice

Pieters joost

Niets

Joris

Uitstekende en vlotte service.