AUTO.

By Hans Van Cauter & Michaël Sleurs

Hasseltsesteenweg 80/2, 3800 Sint-Truiden

Openingstijden

83 reviews

4,7

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor AUTO.

 • Details

  Bart

  Het is een gemoedelijke doch zeer professionele handelaar met de nodige kennis over zijn koopwaren. De uitleg was zeer volledig en zelfs de testroute was reeds uitgestippeld zodat wij op verschillende modi aan meerdere snelheden konden rijden. Het was met andere woorden een positieve ervaring die ons overtuigd heeft om hier een aankoop te doen.

 • Details

  Gerd

  Wat echt hard opviel, is de ongeëvenaarde klantvriendelijkheid van deze twee heren. Twee geduldige, tegemoetkomende en vriendelijke "normale mensen" (dus niet al te discreet gereserveerd / overdreven formeel) die hun materie ook volledig beheersen overigens. Ik rijd deze auto al bijna twee jaar M2M, dus die heeft quasi geen geheimen meer voor mij, en ik had niet het gevoel dat ik de auto beter kende dan zij. (hetgeen bij quasi elke andere garagist / verkoper dus WÉL zo was) Heel meedenkend en meewerkend om een oplossing op maat te bekomen en sowieso met een goeie deal nog ook. Niet slechts de afgelopen 10 jaar, maar NOG NOOIT heb ik ervaren wat (in mijn specifieke geval) Michael mij bood; al mijn vragen / zorgen / grieven / verzoeken aanhoren ZONDER het gesprek (vriendelijk) af te willen breken omdat ze nog genoeg ander werk hadden liggen o.i.d. Toen ik daar wegreed en zag hoe lang ik daar was geweest, gingen m'n wenkbrauwen letterlijk omhoog. Door een heel specifieke persoonlijke situatie net niet tot aankoop kunnen overgaan, maar dit lag in geen geval aan hen.

 • Details

  Lin HU

  Service de qualité, accueil chaleureux, disponibilité, rapidité et professionnalisme. Je suis très satisfait de l'achat effectué. Je recommande fortement ce garage, Han et Michael sont très sympa et ils se débrouillent bien en français.

80 Reviews

julien

Très pro, rapide et conforme à la description.

Gert Luts

Eerst en vooral: Prachtige wagen aan een hele mooie prijs! - De uitleg over de wagen zowel aan de wagen als tijdens de testrit waren compleet. - Overname van de oude wagen snel en transparant afgehandeld. - Afhandeling verkoop en aflevering voertuig eveneens uitstekend. Kort samengevat: bij Hans, Michael en Kristof van Autopunt in Sint-Truiden koop je een mooie kwaliteitsvolle wagen in vertrouwen.

Raf

Bij de zoektocht naar een andere wagen ben ik bij Autopunt uitgekomen, de verkopers zijn heel vriendelijke mensen die u met raad en daad te woord staan, een testrit was geen enkel probleem en de personen geven een zeer goede uitleg en technische uitleg over de wagen waardoor ik overgegaan ben tot aankoop bij hun, ze dringen zeker geen wagen op, de keuze is nog altijd aan u, de afhandeling en afspraken zijn zeer goed verlopen dus bij deze kan ik Hans, Michaël en Kristof ten zeerste aanraden , topbedrijf en topservice dragen ze hoog in het vaandel. Tevreden klant

Frederik B

Na een telefoon kon ik langsgaan bij Kristof en werd ik meteen volledig geïnformeerd. Ook technisch kent hij echt alles vd auto. De testrit was zeer aangenaam, geen opdringerige sfeer, enkel correcte informatie. Meteen na de testrit kocht ik de wagen aan en werd ik tijdens het hele koopproces begeleid. Kristof hield me steeds netjes op de hoogte van vorderingen ivm keuring, trekhaak,... Zaterdag koopcontract getekend, de volgende woensdag stond de wagen hier al op de oprit 🤩. Wow! Wat een service! Veel succes met jullie zaak (van een supertevreden klant)!

Johan

Een telefonische afspraak maken is vlot verlopen. Bij het bezoek aan de garage stond de verkoper op ons te wachten. De testrit maakte deel uit van het bezoek. Duidelijke en correcte informatie hebben de aankoop in goede banen geleid.

Dirk

Eerlijke communicatie. Alles netjes geregeld en juiste info. Snelle afhandeling, keuring en levering.

Guy00001

Très bon accueil, essais réalisé en toute confiance.