Aller vers Mes annonces sauvées.

864 reviews

4,5

864 Reviews

Marten Hofstra

Je wordt hier behandeld als een klant en krijgt het gevoel dat juist jij bijzonder bent. Zeer vriendelijke medewerkers in een goed en prachtig bedrijf. En juist in de autobranche is dat met mijn jarenlange ervaring bij verschillende dealers van automerken bijzonder te noemen.

Frans

Goed

Joeri

Er werden vrij stellig achterbanden aangeraden, terwijl dat niet nodig was. Factuuropbouw slim en vrij duur. Verder prima service.

mark

Aks altijd weer prima geholpen

Wil

Na het besluit bij ons thuis om te kiezen voor een andere auto, streden verstand en emotie al gauw om de voorrang. Gelukkig wist de begeleiding van vakgarage Voskuilen ons vertrouwen te winnen. We voelden dat hier alles klopte. Transparantie leidt tot vertrouwen. En afspraak is afspraak. De keuze om hier een auto te kopen was dus gemakkelijk gemaakt. En met succes. We zijn heel tevreden.

Gerke

Prima bedrijf.

Tjitske

In 2 weken tijd 2 auto's gekocht, eerst 1 voor m'n moeder, vond het zo'n fijne garage dat ik besloot om ook mijn occasion auto daar te kopen. Uiteraard met afleverbeurt, nieuwe apk, waaruit bleek dat de distributieriem toch wel versleten was, deze hebben ze dan ook gelijk vervangen! Top service dus, eerlijk en oprecht! Mooie inruilprijzen voor beide auto's.

Hugo

Kom hier al jaren. Nooit slecht gevoel gehad. Eigenaar Henk,en personeel zeer aardige lui en bekwaam.

H. Knopper- Bijker

Je wordt niet als klant ontvangen, maar als vriend!! DE KOFFIE STAAT ALTIJD KLAAR!! UITSTEKENDE SERVICE!!

Frank

Afgelopen jaren voor APK en onderhoudsbeurten bij Auto Voskuilen geweest. Steeds weer valt me de hoge servicegraad op. Dat begint al bij het maken van de afspraak, het daarop volgende bezoek en de uiteindelijke afhandeling. Je hebt als klant echt het gevoel "koning" te zijn. Dat is zeker de verdienste van het personeel maar ook van Henk Voskuilen en zijn vrouw. Complimenten voor hen beide en alle medewerkers.