Aller vers Mes annonces sauvées.

202 reviews

4,5

202 Reviews

W

Al tijd prettig geholpen, snel en denken mrt je mee,

Pieter

Ze hebben ons heel goed geholpen. Je merkt aan alles dat dit bedrijf gerund wordt door liefhebbers. We komen zeker terug.

Marcel Achterhof

Keurig geholpen en keurige auto kunnen ophalen.

R.J. Hutter

Via internet een leuke auto gevonden en een aardig bod op mijn auto. Vanuit Alkmaar die kant op gereden en de deal was snel gemaakt. Vlak na ophalen een kleine storing, maar deze werd gelijk hersteld op de zaterdagmiddag.

René

Via telefoon en Whatsapp een deal gesloten over een grand c4 picasso. Een redelijke prijs voor mijn 17 jaar oude brikkie gekregen. Een maal thuis, bleek het witte nummerbord te ontbreken, ik heb immers een auto met trekhaak gekocht. Even contact en 2 dagen later het nummerbord in huis, splinternieuw. Ik ben vanuit Amsterdam helemaal naar Damwoude gereden voor deze deal, maar dat was het zeker waard. Rustige mensen die de tijd voor je nemen.

Ed

Vandaag een prachtige Porsche Panamera mogen halen , NIek bedankt voor de goede service, Anderhalf uur moeten rijden maar dubbel en dwars waard , jongens bedankt voor deze mooi auto en een garage om zeker terug te komen

Erwin

Alles via de app en mail geregeld!! Geen gezeur en afgekraakt van de in te ruilen auto, gewoon geleik een goeie prijs voor onze a3 gekregen(kunnen andere garages een voorbeeld aan neme,) En nu een super mooie outlander plughybrid, Inc 6 mnd garantie, Kom hier zeker terug Fam wagenaar

Haijo

De turbo van mijn Volvo moest vervangen worden icm nog wat andere zaken. Ik heb Lijzenga gebeld en de situatie uitgelegd. Ze hebben goed meegedacht en mij voor een zeer schappelijke prijs (50% goedkoper dan 2 andere offertes) uit de brand geholpen. Vriendelijk en zeer kundig personeel, geen nummer maar een naam!

Wybren

Kundig en vriendelijk personeel en snel geholpen

Alex

Bij de familie lijzenga voel je je thuis als klant. Geen nummer maar een naam. En meedenken met de klant en de hoogste service verlenen staat bij dit bedrijf voorop!