Aller vers Mes annonces sauvées.

211 reviews

4,5

211 Reviews

Willem Willems

Gezellige nostalgie,welke me doet denken aan mijn eerste Eend(kilometerteller bij voordeur) Prettige ontvangst en bejegening door deskundige medewerkers. Werkzaamheden korrekt uigevoerd bij onderhoudsbeurten. Gemakkelijk te regelen leenauto, Gosse lijkt me ook een aanwinst.

Marcel

Ik had zelf deze auto citroen C5 HDI niet verkocht . Deze auto heeft te lang stil gestaan dus ellende kon niet uitblijven. Echter deze auto is ook afgeleverd met een kapotte airco en winterbanden . Maar goed ik was er zelf bij , automaat functioneerde niet goed en de vering is slecht , motor geregeld in emissie storing en stottert kortom geen lotje uit de loterij , maar hoe kan gebeuren toch

Erik

Ik kom hier al jaren voor auto's en onderhoud. Ze zijn oplossingsgericht en prijs/kwaliteit is dik in orde. Prima service en vriendelijke en vakkundige medewerkers. Zeker een aanrader.

Dick

Denken mee aan een oplossing en persoonlijk contact voor overleg. Proberen voor de klant een zo voordelig mogelijk oplossing te vinden

Frank

Fijne aankoop gedaan met uitstekende service en klantgerichtheid. Mvg Frank

Jonnie

Ze geven je voor de volle 100% het gevoel dat jij als klant op de eerste plaats komt. ... ligt zeer hoog, er zouden een hoop garages een voorbeeld moeten nemen al 2 maal een goede prachtige auto gekocht en een goede inruilprijs voor de oude auto gekregen.

M.Struik

Zeer positief goede communicatie.

Kwint

Mijn Citroen CX 2000 Super is met zorg gerepareerd tegen een alleszins redelijk factuurbedrag.

Meindert

Zeer goed en goede sfeer.

W

Al tijd prettig geholpen, snel en denken mrt je mee,