Autohandel Loosveld

RIJKSWEG 100 Enkel op afspraak, 8870 Izegem

Openingstijden

66 reviews

4,8

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

66 Reviews

Enzo

Ik zou autohandel Loosveld zeker aanraden! De overname van mijn auto verliep vlot, alsook de aankoop van de tweedehandswagen. Heel correct, vriendelijk, betrouwbaar! Vlotte service.

Maxim V

Autohandel Loosveld werd mij door een familielid aangeraden, dus even gekeken naar het aanbod. Bijna meteen de wagen die ik zocht gevonden en contact opgenomen via Whatsapp. Dit ging allemaal heel vlot, mocht op de dag die mij uitkwam komen kijken en een testrit doen. Tijdens de testrit opgemerkt dat er een klein defectje was maar dit zouden ze voor ik die kwam ophalen nog repareren. Het onderhoud werd ook nog uitgevoerd en de wagen werd ook blanco gekeurd. De auto had enkele kleine deukjes en wat krasjes maar hiervoor werd de prijs gecompenseerd wat ik mooi vond, voor de rest was de wagen tip top in orde. Voor mij was het ook de eerste keer dat ik zelf een wagen kocht en hier hebben ze mij heel goed in begeleid. Emmanuel is heel vriendelijk, heeft kennis van het vak, en is heel behulpzaam. Ik zou Autohandel Loosveld zeker aanraden.

rita

Zeer correcte ontvangst, goede uitleg, proefrit aangeboden, niet opdringerig, goede afspraken die gerespecteerd werden. Zeer nette aflevering van de wagen met onderhoud en nazicht. Verkoper wekt vertrouwen op door zijn professionele aanpak.

Stropke

Een constructief gesprek gehad, testrit gedaan met de Zoë...

stefanie

Heel rustige vriendelijke verkoper. Neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en te tonen. Doet moeite om alles volledig in orde te hebben op zo een kort mogelijke tijd. Geen verkoopsdruk of loze beloften.

Luc Vromant

Is steeds correct in alles en verkoopt wagens die op punt staan ! Nadienst es ook correct , steeds oplossing voorhanden !

Tom

Aangenaam persoon, testrit mogen doen in vertrouwen... Overname van mijn oude wagen is vlot gegaan.

Shana Deckers

Wij zijn super goed en super snel geholpen bij Loosveld garage! Super snelle service en altijd bereikbaar voor vragen die dan ook direct uitgevoerd werden! Heel zeker een aanrader!

Dorien

Uitstekende snelle afhandeling koopproces.

Axel Verfaillie

correcte verkoper die zich aan de afspraken houd!