Ellicars

Grote Baan 17 (N73 weg van Peer naar Bree), 3670 Ellikom (Meeuwen-Hasselt-Genk)

Openingstijden

75 reviews

4,6

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor Ellicars

  • Details

    Antonio Sanna

    Heel vriendelijke personen Yvan En Mario echt 2 top kerels ! Bedankt voor alles .

74 Reviews

Bram

Alles ging zeer vlot. Na de aankoop vertrok ik een week op vakantie. Bij terugkomst was alles in orde gemaakt, nummerplaten, papieren, ... Absolute aanrader.

Jacobus

Intussen mijn 2de wagen van bij Ellicars dus zegt genoeg denk ik heel tevreden van de service en ook voor garantie blijven ze bereikbaar

Geert

Bijzonder ruime keuze. In eerste instantie bij Ellicars terecht gekomen voor een andere wagen, maar na overweging voor een andere gegaan. Snelle service, het juiste advies. Een absolute aanrader!

Joey & Anke

Wagen online via hun website kunnen reserveren. Wagen was zoals omschreven. Alles verliep vlot & correct. Een absolute aanrader!

Jente.L

Zeer geduldig en bereikbaar, wat al snel tot een overeenkomst leidde. Zeer betrouwbaar en correct. Niks op aan te merken.

Kevin levêque

Vraiment très aimable et très professionnel ! Un vendeur pas comme les autres ! Parfait !

Ornella R

Super vriendelijk! Ik ben heel blij met mijn nieuwe auto. Ze hebben alles netjes en snel in orde gebracht! Zeker een aanrader!

ROLAND

ELLICARS heeft mij onlangs een prachtige Mercedes cabrio afgeleverd Het voertuig werd op tijd afgeleverd - alle documenten in orde - voertuig super schoongemaakt Met dank aan Mario en Yvan voor hun samenwerking en de uitleg. Zeer positieve ervaring.

Heymarc

Vriendelijk, duidelijke uitleg en correcte prijs