28 reviews

4,9

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor Erwincars

 • Details

  Karel

  Ik had aan Erwin gevraagd om me een wagen te zoeken zonder teveel elektronica. Na amper 9 dagen kon ik met deze wagen test rijden en was precies zoals ik had gevraagd. Deze man luistert naar wat je wilt en is altijd vriendelijk en beleefd.

 • Details

  Jolien

  Hele vriendelijke man en gezin. Altijd goed bereikbaar. Verzorgd de auto heel goed voor verkoop. Alle documenten waren in orde. Bovendien had hij ook ervoor gezorgd dat we genoeg naft hadden om de rit terug te nemen naar huis. Top!

 • Details

  Chris

  Zeer gedreven betrouwbare verkoper. Auto zeer netjes in orde afgeleverd. Goede uitleg gekregen over alle opties en de werking ervan. Uitgebreide testrit. Een echte aanrader! Bij Erwin een auto kopen, en je kan gerust zijn!

25 Reviews

Dushime

Ik zat zonder wagen en de handelaar heeft deze bij mij komen brengen, 88km van zijn woonplaats. Wat een service en de wagen was proper binnen en buiten. Vriendelijk man

Dina

Verkoop werd zeer vlot afgehandeld. Vriendelijke behulpzame verkoper.

Stef

Ik ben zeer tevreden van de verkoper, correcte en faire person die alle moeite deed voor een perfecte deal.

Ellen

Eerlijke uitleg over de wagen. Hij regelt alles voor u, vriendelijk van ontvangst tot afhandeling, en een mooie korting gekregen :)

G.V.

Eerlijke en correcte handelaar . Een man van zijn woord en heel behulpzaam. Als mijn aankoop is zoals de verkoper zit ik safe.

Anneke

Erwin, is een begripvolle man Kijk wat je budget is voor de gepaste wagen waar jij op zoek bent. Koop je een goedkope of dure auto voor hem ben je een klant gelijk een andere. Zeker een aanrader!

Sophie

Heel content van de aankoop, alles snel in orde en veel advies.