20 reviews

4,9

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor Erwincars

 • Details

  Danny

  Ik kwam kijken voor de 3-deurs Colt, maar raadde me aan om even te wachten, want hij kreeg een 5-deurs binnen. Ik ben dan weggereden met de 5-deurs omdat die me inderdaad beter lag. Daaraan zie je dat deze verkoper naar zijn klanten luistert en hen probeert te helpen en niet om toch maar een auto op te solferen. Een topkerel waar ik graag reclame voor ga maken.

 • Details

  Allison

  Erwin is heel professioneel, en vriendelijk. Enorm blij met onze aankoop! Antwoordt ook onmiddellijk, en zorgt ervoor dat je autootje tip-top in orde is wanneer je hem komt halen.

 • Details

  Xanado

  Zeer blij met de aankoop van mijn auto! Alles is zeer correct en vlot verlopen. Duidelijke info, vriendelijke en behulpzame verkoper en duidelijke info bij het voertuig gekregen! Bedankt voor de service Erwin! :)

17 Reviews

Anneke

Erwin, is een begripvolle man Kijk wat je budget is voor de gepaste wagen waar jij op zoek bent. Koop je een goedkope of dure auto voor hem ben je een klant gelijk een andere. Zeker een aanrader!

Sophie

Heel content van de aankoop, alles snel in orde en veel advies.

AK

Vriendelijke en betrouwbare handelaar. Erwin weet waarover hij spreekt. Staat effectief klaar met raad en daad. De auto werd in een heel keurige en nette staat verkocht.

Raf

Zeer vriendelijk, snel, eerlijk,… Vlotte service. Aanrader!

Peter

Een hele vlotte aangename verkoper, snelle service Prijs kwaliteit zeer tevreden Een echte aanrader.

Bart

Vriendelijke uitleg, correcte prijs, je hoeft maar 1 keer langs te gaan, want de papieren van de keuring worden via mail doorgestuurd. Is makkelijk als je ver woont. De wagen is goed gekuist als je hem gaat afhalen.

Nils-vdh

Alles ging zeer vlot, ik mocht onmiddellijk een testrit maken. De auto was zoals beschreven en ook de afspraken rond de verkoop gingen zeer vlot. Ik rijd nu enkele dagen rond met de aangekochte wagen en heb er tot hier toe nog geen moment spijt van. In mijn ogen een zeer eerlijke en betrouwbare verkoper!