Garage Deconinck

Avelgemstraat 190, 8550 ZWEVEGEM

Openingstijden

179 reviews

4,9

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor Garage Deconinck

  • Details

    Caroline A

    Vriendelijk onthaal. Hele mooie wagens in het gamma. Perfecte afhandeling van mijn aankoop. Heel tevreden over de hele lijn. Top service.

178 Reviews

Elvis

Un vendeur très pro, hyper réactif et un choix de véhicules de qualité.

Bruno

Zeer vriendelijke ontvangst. Eerlijke en correcte verkopers. Vlotte communicatie. Trachten te voldoen aan de wensen van de klant. De garage heeft een zeer moderne showroom met daarnaast een moderne werkplaats. Zeer professioneel!

D’Haene J

Super vriendelijke medewerkers en altijd eerlijk en niet misleidend. Ik word altijd snel geholpen op een eerlijke manier en dat ver te vinden tegenwoordig helaas. De koffie staat altijd klaar. Zeer klant vriendelijk.

Maya Delaere

Prachtige garage, vlotte en persoonlijke aanpak!

Vandenbussche steven

Heel professioneel. Prachtige wagens in de showroom

Lennert N

Top verkopers en zeer goede service! Zeker een aanrader!

Davy jacobs

Open en eerlijke communicatie, perfecte afhandeling van de aankoop van mijn wagen. Kortom een aanrader om eens binnen te springen voor de aankoop van een wagen

Kristof

Snelle en vriendelijke service! Duidelijke uitleg gekregen over de auto en de kleine puntjes die er waren aan de auto proper en correct bijgewerkt zoals afgesproken! Ook vlotte overname van onze oude auto! Zeker aan te raden!

Bart

Very smooth process all along the buying process. Professional guidance and service are included . Highly recommended dealer.