Garage Marrannes NV

Dorpsplaats 46, 8670 Wulpen

Openingstijden

75 reviews

4,8

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor Garage Marrannes NV

 • Details

  Ingrid

  Heel hartelijk dank aan Thijs voor de supers service. Heel vriendelijk onthaal,uitstekende uitleg gekregen zowel over de auto zelf als over de verdere afhandeling van de aankoop. Staat steeds voor je klaar om te helpen met al je vragen. Gewoon een uitstekende garage met nog persoonlijke aandacht voor zijn klanten en een hele goede service. Bedankt aan gans het team maar zeker aan Thijs !!!!!

  Antwoord: Garage Marrannes NV

  Bedankt voor de lovende woorden Ingrid!

 • Details

  Dieter

  Deal perfect verlopen

 • Details

  Pascal Reijnders

  De ontvangst bij Marrannes door Thijs was fijn, hartelijk, en vooral, niet opdringerig. Er werd zeer ruim de tijd genomen om het voertuig dat we wilde aankopen te bespreken, bekijken ... etc etc De overname van ons huidig voertuig was heel correct. Na aankoop hebben we een testrit kunnen maken puur uit algemene interesse met een wagen waarvan de verkoper zeker wist dat we dat voertuig niet zouden kopen. Maar wel een leuke ervaring gehad. Ook bij het ophalen van ons tweeddehandsvoertuig een zeer vriendelijke uitleg zonder haast of druk. Alle documenten waren in orde. De wagen stond nagenoeg in nieuw showroomstaat. De afwikkeling was TOP. En bovenal CORRECT over de hele lijn. Perfectie bestaat niet. Maar deze ervaring benaderde wel de absolute top. Een echte aanrader voor Marrannes vanuit Limburg.

  Antwoord: Garage Marrannes NV

  Bedankt voor de fijne feedback Pascal - Veel plezier met uw prachtige Spider!

72 Reviews

Didier

professioneel, vriendelijk, en lekkere koffie!

Hubert

Perfecte service verkoop /naverkoop van Garage Marannes bij overname huidige/ verkoop van demo wagen ! Dit allemaal zeer goed opgevolgd door bediende Thijs !

Demeulenaere Aslan

Dat er veel tijd en moeite werd gestoken in mijn zoektocht naar een nieuwe wagen. De dealer was steeds bereikbaar en er kwam snel antwoord op elke vraag. Toen ik het voertuig mocht ophalen had ik niet de mogelijkheid om tot daar te komen maar dat werd opgelost aangezien de dealer mij persoonlijk kwam ophalen thuis! Gesproken van service… dit is service van de bovenste plank !! Gewoonweg een top ervaring en een zaligheid om hier een wagen te mogen en kunnen aankopen

Rob

Zeer correct in alles! communicatie, afspraken, helder en eerlijk. Zou zeker weer een auto bij dit bedrijf kopen.

Aurel & Flora

Garage très sérieux et fiable, notre vendeur Thijs nous a envoyé des photos de la voiture par whatsapp que nous avons réserver directement sans voir le véhicule, une fois arrivé au garage aucune surprise, le véhicule était nickel comme sur les photos. À recommander.

Dieter

Alles was zoals vermeld.

Aurelie

Bon contact reponse rapide