GDCauto

GDC Zottegem

Meerken 2A, 9620 Zottegem

Openingstijden

262 reviews

4,8

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor GDCauto

 • Details

  Lennert

  Héél prettige ervaring achter de rug bij GDCauto! Bliksemsnel een testrit kunnen doen van het voertuig en fijne ervaring gekregen van Benjamin bij de aankoop ervan. Auto kon ook snel afgeleverd worden. Ik ben onder de indruk met hoeveel kennis van zaken er gesproken werd over het voertuig, wetende dat ze heel uiteenlopend aanbod van merken aanbieden. Ik raad het ten zeerste aan!

 • Details

  Francois Baudewyns

  Garage très professionnel réactif fiable très sérieux notre achat c’est fait de manière efficace et simple nous le recommandons

 • Details

  Sidney

  Very professional team. Many thanks in particular to Benjamin who was kind, helpful and efficient.

259 Reviews

Dirk

Aangenaam en een vlotte deal, ben gelukkig met mijn aankoop.

Luc

Carlier P

Zeer professioneel en betrouwbaar, absoluut niet opdringerig.. Nemen de tijd om alle uitleg te geven, zeer correct in afspraken , een echte aanrader, ook dienst na verkoop ! Topzaak!

Lowie C

Zeer vriendelijk en eerlijk personeel. Een mooie showroom, met goede service. Bedankt GDCauto voor de aangename ervaring.

Jimmy

Zeer correct en zeer vriendelijk, de auto was perfect omschreven en precies zoals in de advertentie, zeer behulpzaam , het is een prachtige wagen en we zijn er heel blij mee, wij komen zeker vaker terug bij dit bedrijf.

philippe

De handelaar laat u rustig rondkijken en neemt nadien ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden zonder opdringerige verkooppraatjes.

Pieter

Heel vriendelijke en professionele aanpak. Niets was te veel bij bezichtiging van de wagen. Super service, bedankt Jeroen & Benjamin.