L&L Cars

Ambachtenstraat 3A, 3210 Lubbeek

149 reviews

4,8

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

149 Reviews

Lieve Van den Driessche

Zeer vriendelijke, betrouwbare verkoper die de tijd nam om al onze vragen duidelijk en gedetailleerd te beantwoorden. Was bereid om de nieuwe, propere auto thuis te leveren en de oude auto mee te nemen. Heeft nadien nog de gebruikshandleiding van de auto via aangetekende brief opgestuurd.

Alexandra

Zeer tevreden over de begeleiding gedurende het proces.

Lut

-Zeer vriendelijke, betrouwbare verkoper. Echt iemand met liefde voor zijn vak. -Biedt een uitstekende service. Hij nam zijn tijd om uitleg te geven over de wagen. Hij liet ons de tijd om te overleggen zonder opdringerig te zijn. De auto werd piekfijn in orde afgeleverd. -Een sterke aanrader als je op zoek bent naar een jonge tweedehands wagen!

GvE

Luc is een supervriendelijke en aangename man. Hij nam zijn tijd om me de nodige uitleg te geven en heeft me alle tijd gegeven om een weloverwogen keuze te maken. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe wagen en de service die Luc geboden heeft!

SfieRyckmans

Eerlijk en goede verkoop, handelt alles tot in de puntjes

Vander Haegen Marco

Zeer vriendelijk en correct, helpt je door het gehele proces van het aankopen van het voertuig. Ook nadien als je vragen hebt is niets teveel gevraagd en wordt je zonder nadenken geholpen.

Jan

Zeer vriendelijke en correcte aanpak. Uitstekende service.

Kathleen

Excellent vendeur que je recommande. Vraiment très sérieux et honnête ! Je suis ravie de mon véhicule et de comment c'est passé la vente. 100% TOP.

Katrien

Alles verliep heel vlot!

Vanden Broeck Ronny

Vriendelijk onthaal met een zeer goed kennis over de wagen. Nam ook alle tijd om onze vragen over de wagen te beantwoorden. Een aanrader om bij L&L cars een wagen te gaan bezichtigen en Luc te ontmoeten 👍.