Plug-in Mobility

op afspraak /sur rendez-vous

Goudvinkdreef 1, 2200 Herentals

Openingstijden

11 reviews

4,9

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor Plug-in Mobility

 • Details

  Eddy Podevyn

  Super service! Uiterst tevreden over de service, de gemaakte afspraken, het doorsturen van de documenten, de communicatie in het algemeen enzoverder. Vriendelijkheid en service staan hier met stip op één. Hartelijk dank Jan! Wij kochten hier na onze dochter ook een nieuwe wagen en zijn uiterst tevreden over elk aspect. Doe zo verder Jan.

 • Details

  Rs keanu

  Perfecte verkoop, Niet neergekeken op men leeftijd of andere vooroordelen wat bij verkopers soms ver te zoeken is. De auto was spoedig klaar samen met de juiste informatie. Niet alleen een top wagen ook een top verkoper doe zo verder Jan! Keanu

 • Details

  Lionel

  Vendeur sérieux et de confiance. La communication a été très bonne et la voiture en très bel état. À recommander

8 Reviews

Davy

Jan -de handelaar- heeft altijd snel en correct gereageerd op vragen/afspraken. De wagen had door de vorige eigenaar, beetje schade (stoeprandschade velgen, steenslag voorruit, paar krasjes op de voorbumper). Zonder morren heeft Jan ervoor gezorgd dat dit allemaal proper en goed bijgewerkt/gerepareerd is geworden. Levering zoals afgesproken. Dus een eerlijke en goede prijs betaald, voor een mooie wagen. Waar we (hopelijk) véél plezier aan gaan beleven. Moesten we terug een wagen zoeken en Jan heeft degene staan dewelke we zoeken. Geen twijfel mogelijk om terug bij hem aan te kopen.

Patrick Adams

Eerlijk en correct, service en vriendelijk.

Patrick Adams

Correcte handelaar die te vertrouwen is.

DIRK PETEN

NETTE JONGE WAGENS

Gijs Martens

Super! Eerlijk, correct!

Karel

Verkoopt propere te vertrouwen autos

Robin

Het verkoopproces met Jan verliep heel vlot. Duidelijke communicatie en geen addertjes onder het gras. What you see is what you get en zo hoort het ook!