PowerCars

Torhoutsesteenweg 65 - 71, 8210 Loppem

Openingstijden

392 reviews

4,8

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor PowerCars

 • Details

  Gaëlle Lambert

  De warme en familiale aanpak bij Powercars is uniek, en nog maar op weinig plaatsen te vinden. Ikzelf heb er alvast een zwak voor en wil Matthias heel erg bedanken voor de vlotte, en transparante begeleiding. Wat een prachtig onderhouden wagenpark, expertise en fijn contact. Een absolute aanrader! Bedankt!!

 • Details

  Dries

  Het team van Powercars zorgde voor de perfecte begeleiding tijdens de aankoop van mijn wagen. Door hun betrokkenheid, expertise, mooie aanbod en vriendelijkheid ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste keuze gemaakt heb. Ik kan hen alleen maar aanraden.

 • Details

  Liesbeth

  Matthias van Powercars heeft me uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn tweedehandsauto. Hij is eerlijk, transparant, betrouwbaar... Ik kreeg een erg snelle service en correcte afhandeling van het papierwerk. Het is bovendien nog een echt familiebedrijf waar je als klant niet gewoon een nummer bent.

389 Reviews

Babs

Professioneel- Perfecte service

Ace 911

Très bon professionnel. Disponible et réactif. Déjà deux véhicules achetés et aucun souci.

ROLF

Habe ein wunderschönes Auto gekauft. POWER CARS war immer für mich da,Eddie ., Chef der firma POWER CARS hat mir das Auto kostenlos nach Köln überführt , der Wagen wurde in einem einwandfreien und sauberem Zustand angliefert. Würde immer wieder bei Power CARS kaufen. ROLF RIchter , 50999 KÖLN Deutschland.

Alissa dezutter

Zeer vlotte verkoop. Heel tevreden!

Semih Dogan

Alles was perfect en dik inorde

Sarah Verhaeghe

Zeer vriendelijke, vlotte service en levering!

Trace

Correct en eerlijk

Antwoord: PowerCars

Bedankt voor de leuke beoordeling!