Aller vers Mes annonces sauvées.

RS Carshop

Eppekoutsweg 12, 6143 AT GUTTECOVEN

Over ons

Vervoer. Een onmisbaar aspect in ons dagelijks leven. Of het gaat om woon-werkverkeer, het naar school brengen van uw kinderen, boodschappen doen of de reis naar uw vakantiebestemming. U moet op uw vervoermiddel kunnen vertrouwen. RS Carshop in Guttecoven (gemeente Sittard-Geleen) is uw partner voor alle zaken wanneer het om uw auto gaat. Betrouwbare occassions met gegarandeerde en aantoonbare kilometerstanden, onderhoud, banden, airco-service, APK, storingsdiagnose, BOVAG Verzekeringen, financieringen, schadereparatie. RS Carshop heeft alles onder een dak en regelen alles voor u en uw auto.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Wendy

We zijn erg blij met de Toyota die we er onlangs hebben gekocht. Ze laten een zeer betrouwbare indruk achter, zijn deskundig en doen net dat beetje extra dat je niet had verwacht. Top.

06.08.2020

Bianca

Vaste autogarage bij ons in de familie. Altijd eerlijk en betrouwbaar. Nu een nieuwe auto bij ze gekocht, alles is fijn uitgelegd over de auto. Omdat er een klein gaatje in de mat zit hebben ze nog een nieuwe mat besteld en die willen ze nog komen na brengen omdat hij niet optijd binnen was!!! Hele fijne en betrouwbare mensen!

19.06.2020

Koen Minten

Laatst een Suzuki Swift Sport uit 2013 gekocht hier. Een goede zaak met eerlijke, oprechte en deskundige mensen. De verkoper waarmee ik in contact kwam, Geert Meevis, was vanaf het begin duidelijk over de herkomst van de auto, de mindere punten waar rekening mee gehouden moest worden, maar vooral over hoeveel plezier er aan zo'n Suzuki Swift Sport te beleven valt. Tot op de dag van vandaag klopt nog steeds alles wat er tegen mij gezegd is en ben ik tevreden met deze mooie auto. Mocht je ooit op het idee komen een auto te kopen, overweeg dan zeker RSCarshop. Ze stellen je niet teleur en doen er oprecht alles aan om de klant met een goed gevoel te laten vertrekken! Kortom, topzaak!

12.06.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Autohandelaar

Abarth
Alfa Romeo
Audi
BMW
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Corvette
Dacia
Daihatsu
Fiat
Ford
GMC
Honda
Hyundai
Iveco
Jaguar
Jeep
Kia
KTM
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Mazda
Mercedes-Benz
MG
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rover
Saab
SEAT
Subaru
Suzuki
Tesla
Toyota
Triumph
Volkswagen
Volvo

Wij bieden

Auto-accessoires
Autobekleder
Autoruiten
bandencentrale
klimaatregeling
Nieuwe/tweedehandse motoren
Scooters en brommers
Verkoop wisselstukken
Werkplaats

Contact

RS Carshop

Afdeling verkoop

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie