Aller vers Mes annonces sauvées.
Foto Auto Uniek

Auto Uniek

Meulenveldt 5a, 5451 HV MILL

Over ons

Welkom bij Auto Uniek, Bedrijfswagen Specialist. Auto Uniek is een bedrijf die zich specialiseert in de verkoop van jong gebruikte bedrijfswagens tot 3500kg. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk een betrouwbare bedrijfswagen moet zijn. Daarom is een bedrijfswagen van Auto Uniek altijd technisch gecontroleerd, aflever klaar gemaakt en professioneel gerestyled. Auto Uniek biedt uitsluitend Nederlandse bedrijfsauto’s aan die direct afkomstig zijn uit de lease. Hierdoor is de onderhoud historie bekend en zijn de voertuigen voorzien van een nationale autopas. Wij zijn dus bij uitstek geschikt u een hoogwaardige bedrijfswagen aan te bieden voor eens scherpe prijs. Bij Auto Uniek vindt u altijd een ruime voorraad jong gebruikte bedrijfswagens. Wij bieden u zeer uitgebreide diensten en aflevermogelijkheden aan. Zo is garantie, inruil en financiering mogelijk.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Lambert

Ik ben bij Auto Uniek terecht gekomen voor een bedrijfswagen. Maar ik heb veel advies en ondersteuning gekregen met betrekking tot de financiering. Kortom zeer tevreden.

13.02.2019

Kelvin

Zojuist mijn nieuwe Volkswagen Caddy opgehaald. Ik ben zeer tevreden.

16.05.2018

Pim

Auto Uniek heeft een prettige manier van werken. Ik ben net begonnen als ZZP en was op zoek naar een betaalbaar bedrijfswagen. Heb een leuke Berlingo gekocht met weinig kilometers.

23.08.2017

Toon alle reviews

Contact

Auto Uniek

Marcel van den Berg

Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie