Aller vers Mes annonces sauvées.

58 reviews

4,4

52 Reviews

Lambert

Ik ben bij Auto Uniek terecht gekomen voor een bedrijfswagen. Maar ik heb veel advies en ondersteuning gekregen met betrekking tot de financiering. Kortom zeer tevreden.

Kelvin

Zojuist mijn nieuwe Volkswagen Caddy opgehaald. Ik ben zeer tevreden.

Pim

Auto Uniek heeft een prettige manier van werken. Ik ben net begonnen als ZZP en was op zoek naar een betaalbaar bedrijfswagen. Heb een leuke Berlingo gekocht met weinig kilometers.

Joost

Marcel heeft mij zeer goed geholpen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Ruud

Wij heb een tweetal gebruikte Volkswagen Caddy\'s gekocht bij Auto Uniek. Dhr. van den Berg is kundig en zeer behulpzaam. De bedrijfswagens bevallen goed en wij komen zeker weer terug zodra wij weer nieuwe auto\'s nodig hebben.

Pieter

Zeer net bedrijf. Zeker aanrader.

Henk

Klein probleempje gehad is keurig netjes opgelost op een nette beleefde manier, leuk dat er nog mensen zijn waar je op kan vertrouwen

Ed

Heb een gebruikte Volvo V70 gekocht. Auto was in zeer mooie staat, en reed perfect. Na aflevering kwamen er wat puntjes naar voren, spiegel die maar zakte en een bonkend geluid in de voortrein. De dealer heeft aardig wat moeite gehad om het geluid te localiseren en verhelpen, maar is uiteindelijk verholpen. Al die tijd zijn de rekeningen vergoed door Auto Uniek. Ik hoefde zelf niets te betalen, de Volvo dealer heeft de rekening doorgestuurd naar Auto Uniek. Al met al erg prettig om zaken te doen, en belangrijker, je wordt geholpen als er wat aan de hand is.

Pieter

Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf met goede service. Bovendien, omdat ik niet in de buurt van Mill woon, stelde men zelf voor dat reparaties in de garantieperiode bij mijn eigen garage plaats kon vinden (in overleg natuurlijk...). Dat is nog eens service!

Theo

Auto Uniek, de naam zegt het al. Ik heb nu mijn 2e V50 bij hen gekocht en de service bij Auto Uniek is ECHT GOED! Klantgerichte en persoonlijke benadering, goed luisteren naar de klant en pro-actief met oplossingen komen, dat is waar Auto Uniek in Mill zich onderscheidt! De keuze is groot en hun prijzen zijn eerlijk. En service: die houdt bij hen niet op bij aanschaf, die begint dan pas! Ik voel me werkelijk klant bij hen en ik kan dat IEDEREEN aanraden!