title
title

Autohandel Batena

Pijpweg 3, 9340 Lede

Over ons

Elke wagen verkocht door Batena verdient het om met liefde voor detail te worden onderhouden. Voor aflevering van elke wagen wordt deze grondig gecontroleerd en krijgt deze een uitgebreide check-up van A tot Z. Hierdoor rijdt u met een gerust hart de toekomst tegemoet.Waarom een wagen bij Batena kopen? Als onafhankelijk autobedrijf bieden wij jong gebruikte en nieuwe wagens aan onder 1 dak. Naast onze eigen permanente voorraad hebben wij een onbeperkte toegang tot de grote voorraden van onze trouwe leveranciers in België en andere EU-lidstaten. Uw aangekochte wagen wordt snel geleverd. Indien u dit wenst leveren wij uw wagen bij u thuis.

Reviews

Olaf Steinhage

Sehr aufmerksamer, kompe-tenter, verbindlicher Verkäufer. Kauf hat wegen Re-Import Aufwand nicht geklappt.

Kutay Bozatik

Zeer vlotte service! Jong maar zeer professionele jongeman. Alles op 4 dagen geregeld met mooi financieringsplan. Auto was zoals beschreven en voelt als nieuw aan. Zeer tevreden! Bedankt!

Jendi de brouwer

Duidelijk, snel maar vooral zeer correct. Wij hebben recent een wagen gekocht bij Arne en zijn zeer blij met de manier waarop. Arne geeft een zeer heldere kijk en is ook eerlijk over de minpunten. Deze minpunten zijn dan ook snel verholpen en op deze manier hebben wij een wagen die niet te onderscheiden valt met een nieuwe.

Toon alle reviews

Wij bieden

Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenverkoop
Carwash
Financiering
Vervangauto

Contact

Autohandel Batena

Arne Baten

Contact aanbieder