title
title

Autohandel Leimbergen

148 reviews

Gentsesteenweg 185, 9300 Aalst

Openingstijden

Over ons

SINDS 2001… “Autohandel Leimbergen” werd opgericht in 2001 en is sindsdien een gevestigde waarde te Aalst. Met bijna 20 jaar ervaring in de automobielsector zijn wij vooral gekend wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare tweedehandswagen. Wij bieden recente Duitse merkvoertuigen aan zoals Porsche,Bmw,Mercedes en Audi, maar ook exclusieve merken zoals Ferrari, Lamborghini, Maserati, Bentley,… vindt u regelmatig in ons aanbod terug. ONDERHOUD en CAR-PASS… Als lid van TRAXIO en erkend verkoper stellen wij hoge eisen en worden al onze wagens zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd zodat wij kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. Al onze wagens worden afgeleverd met een kilometercertificaat (car-pass) en hebben een onderhoudshistoriek van de constructeur. Indien nodig wordt uw droomwagen ook steeds afgeleverd met een onderhoudsbeurt, uitgevoerd bij de constructeur waardoor uw wagen een meerwaarde behoudt indien u deze ooit zou verkopen in de toekomst. OVERNAME… Ook de overname van uw huidige wagen of het te koop stellen van uw wagen in consignatie is bij ons mogelijk. GARANTIE EN SERVICE NA VERKOOP… De TRAXIO garantie die wij aanbieden voor de periode van 12 maanden en service na verkoop stellen u gerust bij uw aankoop van uw wagen. Wij werken samen met een team van mechaniekers met jarenlange ervaring en bieden een gratis vervangwagen aan tijdens de herstelling van uw wagen. LOCATIE en OPENINGSUREN… Al onze wagens zijn te bezichtigen na telefonisch afspraak op onze parkings te Aalst, Gentsesteenweg 185 en Gentsesteenweg 350. Tot binnenkort! Leimbergen Luc

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Kristel&Manuel

Supper toffe mensen, heel betrouwbaar. Alle afspraken correct nagekomen. Prachtige wagen en moesten wij terug een auto kopen zou zeker bij Luc zijn.

Aldo

De belles voitures proposées dans un état exceptionnel. Un service agréable, efficace et très professionnel. Je recommande.

Kristien

deze handelaar is heel professioneel en steeds bereikbaar voor bijkomende info of problemen op te lossen zelfs na de aankoop. Echt top !!

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Audi
Bentley
BMW
Ferrari
Lamborghini
Land Rover
Mercedes-Benz
Porsche

Contact

Autohandel Leimbergen

Luc Leimbergen

Gentsesteenweg 185
9300 Aalst
Openingstijden

Voertuigen enkel te bezichtigen na afspraak 0495 / 25 85 68

Ma – Za
09:0019:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder