CarMatch

Kortrijksesteenweg 188, 9830 Sint-Martens-Latem

48 reviews

4,9

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor CarMatch

 • Details

  Francois

  Super enthousiaste persoon met kennis van zaken , geen gezever geen gepushte verkoopspraatjes maar meedenken met de klant. Samen met mijn echtgenote voelden we ons direct op ons gemak. Levering van de wagen tot bij ons thuis en instellingen werden met kennis uitgevoerd door de technische bijstand van Car Match. Dienst naverkoop belde ons enkele dagen later op om te informeren of alles naar wens was. Een echte aanrader !!

 • Details

  Magalie Simoen

  Ik ben heel content van carmatch. Snelle handeling en super vriendelijke mensen. Wij hebben onze wagen gekocht bij Thibault & wij konden geen vriendelijke verkoper wensen. De auto is tip top in orde & wij konden na 2 weken al de wagen gaan halen. Snelle levering dus🤩 Ik raad Carmatch zeker aan! Groetjes een tevreden klant

 • Details

  Dirk dierickx

  Bij het eerste contact via de autoscoot site werd ik al snel geholpen en kreeg ik vlot antwoord op al mijn vragen. Zelf ben ik niet van de streek en werd mij vriendelijk aangeboden mij op te halen aan het station van gent. De testrit zelf was onder begeleiding, waarbij het hele voertuig duidelijk werd uitgelegd. Dit is helemaal een andere ervaring vgl met meeste andere handelaars die je gewoon de sleutel geven en verder mag je het zelf allemaal uitzoeken. Ook achteraf kreeg ik advies mee over laadpalen, laadpasjes en dergelijke. Het was duidelijk dat klantgerichtheid hier voorop staat. Ik kan niet anders dan het team van carmatch ten zeerste aanbevelen.

45 Reviews

paul

Ervaring met CarMatch - Sint-Martens-Latem Naar aanleiding van mijn zoektocht naar een elektrische wagen had ik het geluk om met CarWatch in contact te komen. Op hun website werd ik eveneens aangenaam verrast door hun aanbod van hun elektrische auto's. Na mijn bezoek ik was zeer tevreden over de service en informatie die ik ontvangen had. Thibault van CarMatch is ongelooflijk professioneel en vriendelijk. Ze namen de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren en gaven gedetailleerde en eerlijke antwoorden op al mijn vragen. Hun transparantie en betrokkenheid is zeer positief over gekomen. De selectie van auto's bij CarMatch is indrukwekkend en van hoge kwaliteit. Elk voertuig is zorgvuldig geïnspecteerd voor verkoop, wat mij veel vertrouwen gaf in mijn aankoop. Bovendien was het betalingsproces eenvoudig en probleemloos. Ook de garantieperiode van 2 jaar is gewaarborgd op alle technische onderdelen en werkuren en een garantie van 8 jaar op de batterij. Wat mij opviel, is de after-sales service. CarMatch blijft ook na de verkoop betrokken en biedt uitstekende ondersteuning en hulp bij eventuele vragen of problemen. Ik zou CarWatch zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en klantgericht autobedrijf. Bezoek zeker eens hun nieuwe vestiging in Sint-Martens-Latem.

ANN

Heel vriendelijk . Goede uitleg . Altijd bereikbaar om je te helpen . Heel goede service . Top

Tom

Vriendelijk en goed geholpen. Hier en daar wat onduidelijkheid in de communicatie maar over het algemeen een degelijke service.

René

Wij kochten een Tesla Y Long Range bij Carmatch. We kregen veel uitleg over deze wagen, van een jonge enthousiaste verkoper Thibault. We kregen de tijd voor een testrit en veel uitleg. Hij maakte een goede overname prijs voor onze oude wagen. Wat waren we verbaasd toen hij zei dat ze onze nieuwe wagen thuis gingen leveren. Bij de levering, door een jonge enthousiaste verkoper Balder, kregen we nog meer dan een uur uitleg over onze wagen. Nadien belde Balder ons nog op om te vragen hoe het met onze wagen was. Zeeer leuke ervaring. Bij een volgende aankoop ga ik zeker nog eens langs bij CarMatch. Rene Wauters.

John

Goede levering van de wagen. Zeer tevreden

Popkad

Un acceil exceptionnel digne des grands garage, un disponibilité exceptionnel, un RDV respectueux du timing. Je conseille largement

Vision

Ik kan CarMatch heel erg aanraden. Alles ging zeer vlot, van uitleg over het voertuig tot aankoop en na support. Ik heb dus alleen maar lof over hun.