title
title

CarMatch

Kortrijksesteenweg 188, 9830 Sint-Martens-Latem

Over ons

CarMatch is specialist in elektrische en plug-in hybride voertuigen, en heeft steeds een ruime voorraad Tesla's in stock. U hebt verder de keuze uit zowel nieuwe als jonge goed uitgeruste directiewagens aan een betaalbare prijs. CarMatch is een onafhankelijk autobedrijf en werkt samen met verschillende consessies en fabrikanten uit Europa en bezorgd jou een wagen naar jouw wens in absolute nieuwstaat. Ook hebben we een ruime stock aan jonge en goed uitgeruste directiewagens aan een betaalbare prijs. We verdelen vooral de merken BMW, Audi, Volkswagen, Seat, Cupra, Mercedes-Benz, Tesla, Skoda, Polestar, Volvo, Lynk & Co en Porsche. Ontdek ook onze Car Configurator op onze website! Stel je wagen zelfs samen en wij bezorgen jou een offerte voor je droomwagen, en leveren binnen 3-4 weken!

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

paul

Ervaring met CarMatch - Sint-Martens-Latem Naar aanleiding van mijn zoektocht naar een elektrische wagen had ik het geluk om met CarWatch in contact te komen. Op hun website werd ik eveneens aangenaam verrast door hun aanbod van hun elektrische auto's. Na mijn bezoek ik was zeer tevreden over de service en informatie die ik ontvangen had. Thibault van CarMatch is ongelooflijk professioneel en vriendelijk. Ze namen de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren en gaven gedetailleerde en eerlijke antwoorden op al mijn vragen. Hun transparantie en betrokkenheid is zeer positief over gekomen. De selectie van auto's bij CarMatch is indrukwekkend en van hoge kwaliteit. Elk voertuig is zorgvuldig geïnspecteerd voor verkoop, wat mij veel vertrouwen gaf in mijn aankoop. Bovendien was het betalingsproces eenvoudig en probleemloos. Ook de garantieperiode van 2 jaar is gewaarborgd op alle technische onderdelen en werkuren en een garantie van 8 jaar op de batterij. Wat mij opviel, is de after-sales service. CarMatch blijft ook na de verkoop betrokken en biedt uitstekende ondersteuning en hulp bij eventuele vragen of problemen. Ik zou CarWatch zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en klantgericht autobedrijf. Bezoek zeker eens hun nieuwe vestiging in Sint-Martens-Latem.

ANN

Heel vriendelijk . Goede uitleg . Altijd bereikbaar om je te helpen . Heel goede service . Top

Tom

Vriendelijk en goed geholpen. Hier en daar wat onduidelijkheid in de communicatie maar over het algemeen een degelijke service.

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Audi
BMW
Cupra
Daimler
Land Rover
Lynk & Co
Mercedes-Benz
MINI
Polestar
Porsche
SEAT
Skoda
Tesla
Volkswagen
Volvo

Wij bieden

Financiering
Televerkoop
Vervangauto
Verzekeringen

Contact

CarMatch

Maximiliaan Devloo

Kortrijksesteenweg 188
9830 Sint-Martens-Latem

Contact aanbieder