title
title

Caviarz

premium selected automotive

Knokkebaan 28, 9910 Aalter

Openingstijden

Over ons

Driven to make you shine Wij van Caviarz hebben een missie. Wij willen dat u morgen in de auto van uw dromen kan rondrijden. Wij kunnen die auto vinden. En wij kunnen die auto aan u aanbieden aan een verrassend lage prijs. Wij weten wat het is om rond te rijden in de auto van uw dromen. Het biedt u een geweldig gevoel. Het maakt u trots. Het geeft u waar u recht op hebt. En het kan dus. Zonder dat u aan andere luxe moet inboeten. Snel, efficiënt, en betrouwbaar. Onze wagens zijn jong, waardoor u nog kan genieten van de fabrieksgarantie. En u kan die garantie nog verlengen als u dat wil. Om na uw aankoop van de meest geavanceerde service te kunnen genieten, kan u voor uw onderhoud terecht bij de premium partners uit ons netwerk, stuk voor stuk erkende garages in uw buurt. Dit garandeert u naast een service door merkexperts de zekerheid over het behoud van uw fabrieksgarantie. En vindt u op onze website niet meteen uw ultieme auto? Contacteer ons dan en beschrijf die droomwagen. Wij gaan hem voor u zoeken.

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Burak Aktay

Zeer vriendelijk, zeer attent vertelt letterlijk alles wat je moet weten ! Verwelkomt jou alsof je er elke dag binnenwandelt. TOP SERVICE !!!!!

MS

Zeer vriendelijk, behulpzaam. Maken tijd voor klant en behoorlijke uitleg en begeleiding van A-Z. Aanrader!

Nicolas K

Extremely happy with my Macan S from Caviarz! From first contact to delivery, Thomas was consistently very responsive, worked in full transparency and gave excellent advice with regards to finding the car that matched my preferences and budget.

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Audi
BMW
Ferrari
Lamborghini
Mercedes-Benz
MINI
Porsche

Wij bieden

Auto-accessoires
Carwash
DEKRA Kwaliteitslabel
Financiering
Gespecialiseerde garage
Vervangauto

Contact

Caviarz

Caviarz BV

Openingstijden

Caviarz - Premium selected automotive

Ma – Vr
09:3018:00Uur
Za
09:3017:30Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder