Inscrivez-vous maintenant avec votre adresse e-mail et recevez des mises à jour sur votre liste de voitures préférées. Recevez des mises à jour.
Foto Dekrie Auto's B.V.

Dekrie Auto's B.V.

Heusdensebaan 52, 5061 PS OISTERWIJK

Openingstijden

Over ons

Reeds 30 jaar vormt DEKRIE een begrip in autoland. Klein begonnen en zo doorgegroeid naar een bedrijf dat nu maar liefst 1800 auto’s per jaar verkoopt. In de loop van de jaren is gebleken dat de formule een groot succes is. De auto’s worden voornamelijk overgenomen van de grotere lease-maatschappijen. Deze auto’s zijn dealer-onderhouden en hebben altijd een aantoonbare kilometerhistorie. Dit zorgt voor een vertrouwde basis. Vervolgens worden de auto’s tegen de scherpste prijzen aangeboden. DEKRIE adverteert al vanaf begin jaren negentig op internet. Het internet is inmiddels uitgegroeid tot een zeer breed en belangrijk medium. Het overgrote deel van de klanten zoekt eerst op internet een auto en komt zo bij DEKRIE terecht. Aangezien onze voorraad wekelijks met tientallen auto’s verandert is het een prioriteit van ons om ervoor te zorgen dat deze auto’s zo snel mogelijk op het internet staan. Hierdoor blijft onze voorraad op het internet steeds actueel. Naast de scherpe prijsstelling en het adverteren op het internet zorgen wij er iedere dag opnieuw voor dat de showroom en het parkeerterrein er strak en verzorgd uitzien. Alles bij elkaar vormt dit de succesformule waardoor u de beste auto’s kan kopen tegen de scherpste prijzen. Tot snel in Oisterwijk!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Katelijne

Jaar geleden mijn chevrolet spark hier gekocht en nu helaas een jaar later al bijna 2000,- euro aan onderhoudskosten gehad terwijl de auto zelf 4000,- was. Jammer, ze lijken goede autos te verkopen maar achteraf blijkt er toch nog vanalles mis te zijn. Geen kleine reparatie maar echt grote. Koppelingslager, alle banden vervangen, distributieriem vervangen (dit hebben ze bij aankoop aangegeven dat dit niet zou hoeven) Als jonge bestuurder van 21 zijn deze kosten mij heel zwaar gevallen en baal er ernorm van...

04.04.2021

J

Al meerdere auto's gekocht hier door de jaren heen, mijn man, ik, mijn moeder, en zeer tevreden. Is er na aankoop evt nog iets dan fixen ze dit alsnog. Veel keus, goede service, en een praatje. Bedankt team dekrie!

11.01.2021

Liane Versteeg

Ze zijn mij heel netjes tegemoet gekomen ivm problemen met mijn distriebutieriem van mijn peugeot 2008

04.10.2020

Toon alle reviews

Contact

Dekrie Auto's B.V.

Afdeling Verkoop

Heusdensebaan 52
5061 PS OISTERWIJK
www.dekrie.nl/
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0017:30Uur
17:45
Za
09:0009:30Uur
16:00
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Service

Ma – Vr
08:3017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie