Inscrivez-vous maintenant avec votre adresse e-mail et recevez des mises à jour sur votre liste de voitures préférées. Recevez des mises à jour.
Foto Dekrie Auto's B.V.

Dekrie Auto's B.V.

Heusdensebaan 52, 5061 PS OISTERWIJK

Openingstijden

Over ons

Reeds 30 jaar vormt DEKRIE een begrip in autoland. Klein begonnen en zo doorgegroeid naar een bedrijf dat nu maar liefst 1800 auto’s per jaar verkoopt. In de loop van de jaren is gebleken dat de formule een groot succes is. De auto’s worden voornamelijk overgenomen van de grotere lease-maatschappijen. Deze auto’s zijn dealer-onderhouden en hebben altijd een aantoonbare kilometerhistorie. Dit zorgt voor een vertrouwde basis. Vervolgens worden de auto’s tegen de scherpste prijzen aangeboden. DEKRIE adverteert al vanaf begin jaren negentig op internet. Het internet is inmiddels uitgegroeid tot een zeer breed en belangrijk medium. Het overgrote deel van de klanten zoekt eerst op internet een auto en komt zo bij DEKRIE terecht. Aangezien onze voorraad wekelijks met tientallen auto’s verandert is het een prioriteit van ons om ervoor te zorgen dat deze auto’s zo snel mogelijk op het internet staan. Hierdoor blijft onze voorraad op het internet steeds actueel. Naast de scherpe prijsstelling en het adverteren op het internet zorgen wij er iedere dag opnieuw voor dat de showroom en het parkeerterrein er strak en verzorgd uitzien. Alles bij elkaar vormt dit de succesformule waardoor u de beste auto’s kan kopen tegen de scherpste prijzen. Tot snel in Oisterwijk!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

De Greef

Ik ben zeer goed geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Verkoper heeft voldoende kennis en denk mee bij het inruilen van uw auto.

01.09.2021

Meliha

28 Juli 2021 BMW bezichtigd en besloten om te kopen. Verkoper(Bob) heeft gezegd dat de auto olie verbruikt 1 liter op 1200 km! Geen probleem we zouden het zelf ook na laten kijken. Uiteindelijk hebben we de auto gekocht en vanuit Oisterwijk naar Eindhoven gereden. Thuis op de parkeerplaats nog auto van binnen uit aan het bekeken en ineen keer kwam er te veel rook uit de uitlaat, bleek dat de auto ook olie lekt! Heb meteen melding gemaakt bij de verkoper en zei dat ik graag de auto terug wilde brengen en de verkoop wilde ontbinden. De volgende dag Na overleg met de baas, auto mochten ze wel terug nemen maar % 15 eraf van de verkoop prijs. Schandalig ik had de auto niet een 24 uur! We hebben de auto terug gebracht onderweg kwamen er nog veel meer geluiden uit de auto.. Al met al slechte bedrijf, geen goede service dit is geen handel als je mensen zo kan oplichten!

05.08.2021

Harold

Dank voor de fijne en snelle service! Nu kunnen we met de nieuwe Ford op vakantie. Groet, Harold

29.07.2021

Toon alle reviews

Contact

Dekrie Auto's B.V.

Afdeling Verkoop

Heusdensebaan 52
5061 PS OISTERWIJK
www.dekrie.nl/
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0017:30Uur
17:45
Za
09:0009:30Uur
16:00
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Service

Ma – Vr
08:3017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Filialen
Dekrie Auto's B.V.

5061 PS OISTERWIJK

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie